Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι «Δέστε τους» επιστρέφουν με εκπλήξεις!

Οι «Δέστε τους» επιστρέφουν με εκπλήξεις!

Είναι από τους ελάχιστους που πέρασαν ήρεμο καλοκαίρι, καθώς είχαν πάρει το πράσινο φως για την καινούργια σεζόν πριν ρίξουν αυλαία για την προηγούμενη. Τα στελέχη του ALPHA, έχοντας μείνει ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής «Δέστε τους», φρόντισαν και… έδεσαν με καινούργια συμβόλαια τους Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργο Δάσκαλο.

Έτσι, η απογευματινή παρέα ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς έχει οριστεί να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα μάλιστα της εκπομπής έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε καινούργιες ιδέες, σκοπεύοντας να κάνουν περισσότερους τηλεθεατές να… δεθούν και να παρακολουθήσουν την εκπομπή.

Μία από τις αλλαγές που σκοπεύουν να κάνουν είναι να δώσουν περισσότερο χρόνο στο σχολιασμό και στην απονομή της λαμέ και της λαδή γόβας. Επειδή η ενότητα αυτή της εκπομπής έχει αγαπηθεί πολύ, σκοπεύουν όχι μόνο να τη μεγαλώσουν σε διάρκεια, αλλά να της προσθέσουν και μία κατηγορία έκπληξη, που αναμένεται να κερδίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Δεν θα προδώσουμε κάτι περισσότερο για να μην χαλάσουμε την έκπληξη… της έκπληξης, αλλά αναμένεται να πέσει πολύ γέλιο. Βέβαια, στο πλαίσιο των αλλαγών και της αναγκαστικής ανανέωσης που πρέπει να πραγματοποιηθεί, θα προστεθούν και καινούργια παιχνίδια, ώστε να περνούν οι παρουσιαστές καλά και οι τηλεθεατές… καλύτερα.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα οι τέσσερις παρουσιαστές… όργωσαν την Αθήνα, κάνοντας το πρώτο τους γύρισμα ενόψει της καινούργιας σεζόν. Έτσι, το Σάββατο 25 Αυγούστου, ο Νίκος με τη Μαρία και την Τρίτη 28 Αυγούστου η Κατερίνα με το Γιώργο βρέθηκαν σε πολλές περιοχές της Αθήνας αλλά και του Πειραιά, οι κάμερες κατέγραφαν και το αποτέλεσμα θα «δέσει» στο μοντάζ για να βγει εντός των ημερών το τρέιλερ που θα ανακοινώνει την πρεμιέρα της εκπομπής τη Δευτέρα 24 του μήνα. Αναμένουμε…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε