Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι εκπλήξεις στο φινάλε των «Μυστικών της Εδέμ»

Με ένα δίωρο χορταστικό επεισόδιο η καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» ρίχνουν τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν.

 Η σειρά που για τρία χρόνια κατάφερε να χαρίζει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι της Μεσογείων θα ξεκινήσει να προβάλλεται ξανά από τον Οκτώβριο για να ολοκληρώσει την παρουσία της στις 23 Δεκεμβρίου.

Στο αποψινό φινάλε της σειράς πάντως, επιστρατεύτηκαν δυνατά ονόματα! Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Κυρίτσης, που συνυπογράφει το σενάριο με την Έλενα Ακρίτα, επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες σε έναν ρόλο έκπληξη που θα προκαλέσει πολλές ανατροπές στη ζωή των ηρώων. Ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε.

Ευχάριστη έκπληξη όμως, είναι και η παρουσία της Ελισάβετ Μουτάφη και της Μαριάννας Τουμασάτου. Οι δύο ηθοποιοί που πρωταγωνιστούσαν στην προηγούμενη επιτυχία των Ακρίτα –Κυρίτση, «Βέρα στο δεξί», κάνουν μία εμφάνιση στα «Μυστικά της Εδέμ» που θα συζητηθεί αφού οι σεναριογράφοι των δύο επιτυχιών «δένουν» με αριστοτεχνικό τρόπο «Μυστικά» και «Βέρα». Δεν θα προδώσουμε όμως, περισσότερα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη στους χιλιάδες φανατικούς τηλεθεατές της σειράς.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην τηλεταινία των «Μυστικών της Εδέμ»;

Η Νόρα μεταφέρεται στο μαιευτήριο για να γεννήσει, συνοδευμένη από τη Στέλλα. Η παρέα ειδοποιείται για το χαρμόσυνο γεγονός και σπεύδει κοντά της. Ο Λουκάς ζητάει από το Λευτέρη να τον μεταφέρει στο μαιευτήριο με τη μηχανή του, για να φτάσουν πιο γρήγορα. Μια σειρά ατυχών γεγονότων, όμως, τους κάνει να καθυστερήσουν πολύ. Η Νόρα περιμένει και ανησυχεί ότι θα γεννήσει μόνη της. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Λουκάς φτάνει στο μαιευτήριο ακριβώς τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο η κόρη του.

Ο Χρήστος μιλάει στο Στέφανο και του λέει πόσο ευτυχισμένος είναι που όλα προχωρούν καλά με τη Νταίζη. Η Αντιγόνη, όμως, αντιλαμβάνεται ότι συμβαίνει κάτι που έχει προβληματίσει έντονα τη Νταίζη. Η Μελίτα και η Αμαλία επισκέπτονται τη Νόρα για να της ευχηθούν για το μωρό της, αλλά πέφτουν πάνω στην Εριέττα και στο Στέφανο. Η Μελίτα εκμυστηρεύεται στην Αμαλία ότι δεν πρόκειται να χαρίσει τόσο εύκολα το Στέφανο στην Εριέττα. Ο Πέτρος ζητάει από την Αντιγόνη να καταθέσει υπέρ του, στην επικείμενη δίκη του με το Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα. Σε αντάλλαγμα, ο ίδιος της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής.

Το σχέδιο της Εύας για να απομακρύνει τη Μαρίλια από το Θάνο παίρνει απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις. Ο άνθρωπος που έχει πάρει τα διαμάντια πηγαίνει για μια ακόμα φορά στην κρυψώνα του. Η Νταίζη, όμως, βρίσκεται εκεί και τον περιμένει με ένα πιστόλι στο χέρι. Αυτή η κίνηση ανατρέπει τα πάντα. Η Εριέττα συναντάει τυχαία στο μαιευτήριο έναν άγνωστο άντρα. Αυτή η συνάντηση πυροδοτεί μια απροσδόκητη σειρά εξελίξεων, με δραματικές συνέπειες για το Ρούσσο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε το βράδυ στις 21:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε