Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι εξελίξεις σε «Κλεμμένα όνειρα» και «Βασιλιάδες»

Πολύ μπροστά στην κούρσα της τηλεθέασης από τη σειρά «Είναι στιγμές» του ΑΝΤ1 φεύγουν τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA

Χθες η καθημερινή σειρά της Μεσογείων σημείωσε μέσο όρο 34,1 στο γενικό σύνολο και 30,9 στο δυναμικό κοινό ενώ η καθημερινή σειρά του Αμαρουσίου έφτασε στο 22,7 και 17,6, αντίστοιχα.

Στο 39ο επεισόδιο των «Κλεμμένων ονείρων» που θα προβληθεί, όπως κλάθε μέρα στις 19:00, η Αλεξάνδρα ζητά από το Δημήτρη να αναλάβει εν λευκώ όλα τα θέματα του Ιδρύματος Βαλάτου. Αυτός δέχεται. Ο Ρώσος συμπαραστέκεται στη Μαρία μετά το χωρισμό της με το Σταύρο και της ζητά να μη χαλάσει η φιλία τους.

Η Μαρία εκμυστηρεύεται στη μητέρα της ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με κείνη και τον Σταύρο. Στο κολέγιο, η Χρύσα κατηγορεί τον Άρη ότι το γελοίο σχέδιό του έφερε κοντά τη Φαίη και το Σταύρο. Ο Άρης αναλαμβάνει δράση και εκμεταλλεύεται την ευγένεια της Φαίης για να δημιουργήσει ένταση μεταξύ αυτής και του Σταύρου. Και το καταφέρνει.

Ο Δημήτρης επισκέπτεται την ‘Αρτεμη στο ‘Ιδρυμα Βαλάτου με αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Η ‘Αρτεμη όμως έχει έναν άσσο στο μανίκι που θα κόψει τα φτερά του Δημήτρη.

Το 16ο επεισόδιο των «Βασιλιάδων» που σαρώνει σε τηλεθέαση θα προβάλλει απόψε το MEGA. Στις 21:00 λοιπόν, θα δείτε το Μάρκο να αρνείται κατηγορηματικά την πρόταση των Αράβων αλλά ο σεΐχης δηλώνει πως, αν δε γίνει δεκτή, η συμφωνία θα ακυρωθεί και ο Αιμίλιος τρίβει τα χέρια του.

Ο Λεωνίδας γράφει στη Νεφέλη ένα cd με ένα τραγούδι της Στέλλας αλλά ο Αλέξης το βρίσκει πρώτος και το παίρνει. Ο Αλέξης και ο Λεωνίδας λογοφέρνουν στην πίστα και δίνουν ραντεβού για κόντρα στοιχηματίζοντας τα αμάξια τους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε