Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα»

Οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα»

Συνεχίζονται οι κόντρες ανάμεσα στους ήρωες των «Κλεμμένων ονείρων» αλλά και η κόντρα της καθημερινής σειράς του MEGA με τα προγράμματα των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών.

Την Παρασκευή τα «Κλεμμένα όνειρα» κατάφεραν πάλι να κερδίσουν τους αντιπάλους τους σημειώνοντας 28,9 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 27 στο δυναμικό κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο η Άννα ανακοινώνει στον έκπληκτο Δημήτρη την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία προς το κολέγιο. Η Μαρία, παρά τις διαβεβαιώσεις του Σταύρου ότι την αγαπά, βλέπει σημάδια που την κάνουν να ανησυχεί για τη σχέση τους. Η Αντέλα και ο Κριστιάν κρύβουν από το Σιμόν ότι ξέρουν για το θέμα της φωτογραφίας που τον γελοιοποιεί στο διαδίκτυο. Το θέμα, όμως, τους έχει προβληματίσει πολύ.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συγκρούεται με την Άννα με αφορμή την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία του στο κολέγιο, καταλογίζοντάς της ευθύνες για λανθασμένη συμπεριφορά απέναντί του. Η Χρύσα πιέζει τον Άρη να πλησιάσει το Σταύρο και δείχνει φιλική στη Μαρία θέλοντας να εξυπηρετήσει τα δικά της σχέδια. Η Βίκυ μιλά για τη ζωή της στο ραδιοφωνικό παραγωγό και η Αλεξάνδρα την ακούει με ενδιαφέρον από το σπίτι της. Στο κολέγιο αποκαλύπτεται ότι ο Σήφης βρίσκεται πίσω από το διασυρμό του Σιμόν και όλοι στρέφονται εναντίον του. Στο μεταξύ, η Άρτεμη πάει στο σπίτι της Βίκυς και, παριστάνοντας πως κάνει ένα γκάλοπ, μαθαίνει σε ποιο κολέγιο φοιτά ο Σταύρος.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:10

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε