Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στις καθημερινές σειρές MEGA και ΑΝΤ1

Οι εξελίξεις στις καθημερινές σειρές MEGA και ΑΝΤ1

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκαν και χθες τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA ξεπερνώντας κατά πολύ την καινούργια καθημερινή απογευματινή σειρά του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές»

Η σειρά του καναλιού της Μεσογείων σημείωσε 35,7 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 34,3 στο δυναμικό κοινό έναντι 24,2 και 20,2 που σημείωσε αντίστοιχα η σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» που προβάλλεται στις 7 το απόγευμα, στο σπίτι της οικογένειας Μαλτέζου, ο Δημήτρης συμπαραστέκεται στην Αλεξάνδρα και ζητά από τη Χρύσα να την προσέχει γιατί ο ίδιος πρέπει να πάει να φροντίσει τα απαραίτητα διαδικαστικά θέματα. Στην πραγματικότητα συναντά τη Λένα στη νεοαποκτηθείσα ερωτική φωλιά τους. Η Άρτεμη, μόνη της στο Ίδρυμα Βαλάτου, θυμάται τα περασμένα και κλαίει.
Η Άννα αποφασίζει να αναλάβει δράση προκειμένου να ανακαλύψει τη μαία Ελένη και να μάθει την αλήθεια. Ο Σταύρος συναντά τη Φαίη σ’ ένα μπαράκι όπου δεν κινδυνεύουν να τους δουν. Είναι φανερό ότι παρά τις αντιξοότητες, μία ερωτική σχέση έχει αρχίσει. Η Άρτεμη διαβάζει το γράμμα που της άφησε ο Βαλάτος πριν πεθάνει!
 
Την ίδια ώρα, δηλαδή στις 7 το απόγευμα, απέναντι, στον ΑΝΤ1, προβάλλεται το 4ο επεισόδιο της σειράς «Είναι στιγμές».
Τι θα δείτε σε αυτό; Η Ζωή έχει πέσει στις ρόδες του αυτοκινήτου του Κροντηρά και τελικά κερδίζει την εμπιστοσύνη του καθώς και μια δουλειά στην Κλινική. Είναι πλέον πολύ κοντά στην «οικογένεια» και δεν αργεί να μάθει ότι η Λήδα είναι αδερφή της! Τώρα πια, μπορεί να οργανώσει καλύτερα την εκδίκησή της. Κανείς δεν υποψιάζεται ότι είναι η Ζωή. Κι ενώ ο Δημοσθένης συγκρούεται ξανά με τον Πέτρο για τον έλεγχο της Κλινικής, η Μαργαρίτα φοβισμένη από το Θωμά για την εκδίκηση της Ζωής, ετοιμάζεται να φύγει ταξίδι στο εξωτερικό. Ο Θωμάς όμως της αποκαλύπτει ότι τόσα χρόνια ήταν ερωτευμένος μαζί της και ονειρευόταν να μείνουν μαζί. Η Ναταλία δέχεται στο σπίτι της το Στέφανο και τον ρωτάει αν πρέπει να εξηγήσει στη Λήδα ότι δεν τρέχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους. Ο Στέφανος αρνείται και η σχέση της Ναταλίας με το Στέφανο γίνεται όλο και πιο θερμή!

 

Ο Ανδρέας δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα της Βέρας η οποία όμως μαζεύει στοιχεία για το ότι ο άντρας της δεν είναι αυτός που φαίνεται! Η Λήδα συγκρούεται με τον πατέρα της και τον εκβιάζει λέγοντάς του ότι αν διώξει τον Ανδρέα θα φύγει και η ίδια από την Κλινική. Σύντομα όμως η Λήδα θα συγκλονιστεί όταν μια άγνωστη της αποκαλύψει ότι οι γονείς της είναι δολοφόνοι!
 
Στις 9 το βράδυ όμως, έρχονται ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο οι «Βασιλιάδες» που συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Χθες, η σειρά έκανε 46,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 54,6 στο δυναμικό κοινό.
 
Στο αποψινό επεισόδιο η Γιούλη πιάνει τη Χριστίνα μέσα στο σπίτι να φροντίζει το Χαρούλη  και γίνεται έξαλλη. Ο Μαλέας παρακινεί τον Αιμίλιο να χρησιμοποιήσει τη Λίζα για να μαθαίνουν πληροφορίες για το Μάρκο. Η Νεφέλη  ζητάει από το Λεωνίδα να συναντηθούν ενώ ο Αλέξης, που έχει αρχίσει να την υποπτεύεται, θα έρθει πιο κοντά με τη Σόφη. Η Γιούλη και η Λίζα έχουν αναλάβει το πολύ σημαντικό δείπνο με τους Άραβες με τον Αιμίλιο να καιροφυλακτεί και να κάνει ό,τι μπορεί για να το σαμποτάρει.
 
Αυτές λοιπόν είναι οι εξελίξεις των καθημερινών σειρών του MEGA και του ΑΝΤ1. Ό,τι επιλέξετε να δείτε, να περάσετε καλά!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε