Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι ερωτήσεις στο κάστινγκ για το Survivor

Οι ερωτήσεις στο κάστινγκ για το Survivor

Για να προετοιμαστείτε καταλλήλως για το κάστινγκ του Survivor 2, δείτε τι ερωτήσεις έκαναν στους παίκτες του Survivor 1. Αναγνωστόπουλος και Εσκενάζυ θυμούνται ερωτήσεις.

Το Survivor 1 τελείωσε και όλοι ανυπομονούν από τώρα για το Survivor 2. Οι αιτήσεις όπως είχε δηλώσει στο Πανόραμα η Ελεονώρα Μελέτη, έχουν ξεπεράσει τις 35.000 και όλοι ανυπομονούν για την τελική επιλογή.

Για άλλη μία φορά, Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να ξεκινά Οκτώβρη αντί Φεβρουάριο, όμως δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση. Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή θα ξεκινήσει άμεσα την επιλογή των παικτών.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη χθεσινή εκπομπή Πανόραμα, αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που του έκαναν στο κάστινγκ. Τις ίδιες περίπου έκαναν και στη Σάρα Εσκενάζυ, που ήταν και αυτή καλεσμένη. Στο τελευταίο στάδιο πριν την τελική επιλογή, οι υποψήφιοι τότε παίκτες είχαν έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον παραγωγό του Survivor, τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ιδού λοιπόν οι… sos ερωτήσεις:

“Μέσω Skype κάναμε τα τελευταία κάστινγκ με τον κύριο Ατζούν, ο οποίος πήρε την τελική απόφαση για όλους μας. Έκανε ερωτήσεις στους συναδέλφους του, μας τις μετέφραζαν στα ελληνικά και απαντούσαμε στα ελληνικά γιατί ήθελε να δει πώς μιλάμε για να μη κολλάμε στα αγγλικά. Ήταν πολλά άτομα από την τουρκική παραγωγή. Μας ρωτούσαν για ποιο λόγο θέλουμε να μπούμε στο παιχνίδι, αν πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε, τι φοβόμαστε περισσότερο”, δήλωσε ο μισθοφόρος με την Σάρα να συμφωνεί και να μη θυμάται τι είχε απαντήσει.

Θα καθηλώσει το Survivor 2 με το ίδιο πάθος το τηλεοπτικό κοινό; Η απάντηση σε μερικούς μήνες…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε