Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι φάρσες του Ηλία Ψινάκη και οι μεταμορφώσεις της Ρούλας Κορομηλά

Οι φάρσες του Ηλία Ψινάκη και οι μεταμορφώσεις της Ρούλας Κορομηλά

 Ποιο κανάλι πολιορκεί τους δύο παρουσιαστές

 Δύο παλαιές αλλά πετυχημένες διεθνώς σε τηλεθεάσεις εκπομπές σκέφτεται να εντάξει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ο ALPHA.

Η πρώτη είναι η «Candit Camera» που σε όποια χώρα έχει προβληθεί έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Η δεύτερη εκπομπή είναι το reality «Extreme Make Over» που επίσης έχει προβληθεί σε πολλές χώρες σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Βέβαια, όταν πριν από λίγα χρόνια το «Extreme Make Over» προβλήθηκε στη χώρα μας, δεν έτυχε και της καλύτερης ανταπόκρισης από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, το κανάλι της Κάντζας «παίρνει» τις εν λόγω εκπομπές αλλά τις… μεταλλάσσει. Συγκεκριμένα η «Candit Camera» θα γίνει μία πιο απλή εκπομπή με φάρσες ενώ στο «Extreme Make Over» προσπαθούν να αποφύγουν τα… νυστέρια και τις εγχειρήσεις και να ασχολούνται με τις μεταμορφώσεις μόνο με τη βοήθεια μακιγιάζ, κόμμωσης και ενδυμασίας, θέλοντας πιο… fast reality και πιο φτηνή παραγωγή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ALPHA για την εκπομπή με τις φάρσες θέλουν να το παρουσιάσει ο Ηλίας Ψινάκης αλλά μάλλον ο «δαιμόνιος μάνατζερ» δεν θα… αρκεστεί σε κάτι τόσο λίγο!

Επίσης για το «Extreme Make Over» ή «μεταμορφώσεις» όπως σκοπεύουν να το… μεταλλάξουν, τα στελέχη του ALPHA σκέφτονται τη Ρούλα Κορομηλά αλλά μάλλον, ούτε αυτή θα δεχτεί μετά το comeback της με το «Greek Idol» να… πέσει σε μία απλή εκπομπή reality.

Σίγουρα πάντως, και οι δύο αυτές εκπομπές θα ενταχθούν την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ALPHA. Κι αν η «πολιορκία» τους σε Ρούλα και Ηλία δεν έχει αποτέλεσμα τότε τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους παρουσιαστές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε