Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι φόβοι στο Greek Idol

Οι φόβοι στο Greek Idol

Το talent show του Alpha συνεχίζει τα γυρίσματα ενώ ακόμη τους… βασανίζει η αποχώρηση του Καρβέλα

 Φαίνεται ότι μετά την αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα από το Greek Idol «άνοιξε» ο δρόμος για την Κύπρο.
 
Όπως σας είχαμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του talent show στον Alpha αντιμετώπιζαν πρόβλημα αφού ο συνθέτης δεν ταξιδεύει ποτέ με αεροπλάνο. Οπότε θα ήταν αδύνατο το Greek Idol να ταξιδέψει στην Κύπρο. Έτσι, είχαν πάρει την απόφαση όσοι δήλωναν συμμετοχή από τη Μεγαλόνησο να έπρεπε αυτοί να έρθουν στην Αθήνα για να διαγωνιστούν.

Μετά όμως το… συναινετικό (;) διαζύγιο του συνθέτη με το κανάλι της Κάντζας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και έτσι, το Greek Idol στις 8 και 9 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι άνθρωποι στην παραγωγή του talent show είναι ευχαριστημένοι από τον αριθμό συμμετοχών. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, επειδή φοβούνται μήπως κάποιοι από τους υποψήφιους –ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Καρβέλα- το… μετανιώσουν και δεν πάνε, αποφάσισαν να δέχονται κι όσοι πάνε εκεί την τελευταία στιγμή και δεν έχουν δηλώσει από πριν συμμετοχή.

Αρκετοί, επίσης φαίνεται πως είναι και οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή και για τα casting της Αθήνα. Βέβαια, απομένει να δούμε αν όλοι οι συμμετέχοντες αποφασίσουν να πάνε ή θα υπάρξουν… διαρροές, μετά την αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα.

Πάντως, για όσους ενδιαφέρονται, αξίζει να σημειώσουμε πως τα  casting στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν στο MS Viewpoint (Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3, στη Λευκωσία  ενώ το casting στην Αθήνα θα γίνει στο Royal Olympic Hotel, Αθανασίου Διάκου 28-34, από τις 8.30 το πρωί.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε