Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι Junior «Master Chef» έβαλαν γκολ

Πρόκειται για μία από τις πιο… γλυκές φετινές τηλεοπτικές παραγωγές. Παρά τις αγωνίες τους και τους αγώνες τους όμως, να μαγειρέψουν το καλύτερο φαγητό για να εντυπωσιάσουν τους κριτές, οι «Master Chef Junior» έχουν κερδίσει με τη γλύκα τους τους τηλεθεατές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και χθες, το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα οι λιλιπούτειοι μάγειρες κατάφεραν να βάλουν πολλά γκολ στους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα το «Master Chef Junior», που προβλήθηκε από τις 22:06 έως τις 23:24, σημείωσε 30,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,3 στο δυναμικό κοινό βάζοντας γκολ στον ποδοσφαιρικό αγώνα Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ που μετέδιδε ο ΑΝΤ1. Αναλυτικά λοιπόν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα (που μεταδόθηκε από τις 21:58 έως τις 22:50) σημείωσε 19,1 στο γενικό σύνολο και 17,9 στο δυναμικό κοινό ενώ το δεύτερο ημίχρονο (που μεταδόθηκε από τις 23:03 έως τις 23:56) έκανε 21 και 18,9 αντίστοιχα.

Δικαιολογημένα λοιπόν στο MEGA είναι ευχαριστημένοι από την πορεία του «Master Chef Junior» αφού οι λιλιπούτειοι διαγωνιζόμενοι καταφέρνουν να «μαγειρέψουν» πολύ καλά και τις τηλεθεάσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι αν και τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό, μέσα στις γιορτές οι διαγωνιζόμενοι θα μπουν ξανά στο πλατό για να παρακολουθήσουν την τελική δοκιμασία ανάμεσα στους δύο φιναλίστ προκειμένου να ανακηρυχθεί ο πρώτος έλληνας «Master Chef Junior».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε