Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι καλεσμένοι στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου

Ποιοι είναι ο τραγουδιστής, η ηθοποιός και η παρουσιάστρια

Αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής «Βράδυ» από αυτή τη βδομάδα. Έτσι, από αύριο και κάθε Πέμπτη, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα βρίσκεται on air στις 12 το βράδυ. Ποιοι είναι όμως οι καλεσμένοι της αυριανής εκπομπής του;
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το γύρισμα έγινε χθες και πρώτος καλεσμένος είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά στον οικοδεσπότη και για τη φούστα που φόρεσε και για το μουστάκι που άφησε αλλά και για πολλά ακόμα που θα συζητηθούν.
 
Τα περισσότερα όμως σχόλια θα τα ξεσηκώσει για ακόμα μία φορά η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός, που ως γνωστό δεν μασά τα λόγια της και λέει την άποψή της χωρίς φόβο, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Κωστόπουλου. Ποια είναι η άποψή της για τους άντρες της ζωής της αλλά και γενικότερα; Υπομονή μέχρι αύριο…!
 
Τρίτη καλεσμένη της εκπομπής είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι» μιλά και για τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη αλλά και για τις επαγγελματικές σχέσεις της.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες το γύρισμα που έγινε χθες ήταν πολύ πιο… άνετο και χαλαρό από τα προηγούμενα αφού η καινούργια ώρα προβολής της εκπομπής «Βράδυ» επιτρέπει περισσότερη ελευθερία. Κι η αλήθεια είναι ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος… ρώτησε και είπε πολλά που είναι για μετά τα μεσάνυχτα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε