Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Καμπουράκης –Οικονομέας ξεπέρασαν τον Παπαδάκη

Οι Καμπουράκης –Οικονομέας ξεπέρασαν τον Παπαδάκη

Ποιοι έχουν τα νεύρα τους στην πρωινή ενημερωτική ζώνη!

Ανατροπή στη συνηθισμένη κατάταξη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών σημειώθηκε χθες, Πέμπτη 8 Απριλίου. Ο Γιώργος Παπαδάκης έχασε την πρώτη θέση από τους Καμπουράκη-Οικονομέα που κατάφεραν να τον ξεπεράσουν κατά 0,2% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αυτιάς ενώ από κει και κάτω δεν υπάρχει καμία αλλαγή, αποδεικνύοντας ότι η τέταρτη θέση έχει… καπαρωθεί από τους Μπιζόγλη-Αρβανίτη και η τελευταία θέση στη μάχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης από τους Λυριτζή-Οικονόμου.

Είναι ολοφάνερο ότι η μάχη γίνεται στις πρώτες θέσεις όπου οι πρωταγωνιστές, αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, αποδεικνύοντας ότι η τηλεόραση είναι παιχνίδι για… γερά νεύρα! Γι’ αυτό και ορισμένοι από αυτούς… έχουν τα νεύρα τους! Πάντως, είναι δύσκολο να ξεκινάς τη μέρα σου ως τηλεθεατής με τα νεύρα των άλλων. Γι’ αυτό και όταν κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους, χάνουν και τηλεθεατές! Συγκεκριμένα, λοιπόν η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Πέμπτη 8 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 19,6%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 19,4 % 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 16,9%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 9,7%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 7,8%

Τα… νεύρα τους όμως, φαίνεται ότι έχουν και στον ALPHA παρακολουθώντας την εκπομπή τους «Πάνω στην ώρα» να παίζει μόνη της μπάλα στο… infotainment πεδίο αλλά να μην καταφέρνει να σταθεροποιηθεί σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Ανησυχητικό είναι ότι χθες η εκπομπή έκανε 9,8% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 15,6% στο νεανικό κοινό, παρά την απουσία της μεγάλης της αντιπάλου «Πρωινή μελέτη» του STAR.
Βέβαια, στη χθεσινή εκπομπή προσπάθησαν να κάνουν… άνοιγμα σε πιο ελαφριά θεματολογία αλλά τελικά το πείραμα δεν πέτυχε αφού οι τηλεθεατές είδαν… κι έφυγαν! Και είναι σίγουρο πως αν η εκπομπή δεν καταφέρει να βρει τη θεματολογία και το δρόμο της, τότε στην πορεία της θα την εγκαταλείψουν και οι λιγοστοί τηλεθεατές που της έχουν απομείνει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε