Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι Καραμεροχαριτάτοι… απειλούν το Λιάγκα και τη Σκορδά

Η άνοδος της Μενεγάκη στο νεανικό κοινό

Το είπαμε μία, το είπαμε δύο και θα το λέμε συνέχεια: τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη και για τους επόμενους, τουλάχιστον, δύο μήνες οι «μονομάχοι» θα πρέπει να δώσουν σκληρές μάχες για να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τα ποσοστά τηλεθέασής τους.

Από την προηγούμενη βδομάδα επισημάναμε πως οι Καραμέρος- Χαριτάτος απειλούν τους Λιάγκα- Σκορδά, καταφέρνοντας να μειώνουν τη μεταξύ τους διαφορά. Την Παρασκευή μάλιστα η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόνο 1,4 στο γενικό σύνολο. Βέβαια, ενώ το δίδυμο του ΑΝΤ1 αυξάνει τις τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο του κλείνοντας την «ψαλίδα», στο «νεανικό κοινό» σημειώνει απώλειες όπου εκεί ωφελημένη είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ο «Καφές με την Ελένη» αυξάνει τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό, που όπως άλλωστε υποστηρίζει και ο ALPHA είναι και το κύριο ενδιαφέρον του. 

Συμπέρασμα; Ισχύουν όσα λέγαμε και στην αρχή: οι «μονομάχοι» έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και πρέπει να κερδίσουν τους τηλεθεατές. 

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των τριών εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, είναι οι εξής: 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

21,8

26,7

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

20,4

15,5

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

13,4

18,4

 Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε