Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι Καραμεροχαριτάτοι απειλούν τους Σκορδολιάγκα

Τα προβλήματα στον «Καφέ» της Μενεγάκη

Πρώτη μέρα της δεύτερης βδομάδας η χθεσινή με όλους τους «μονομάχους» της πρωινής «ψυχαγωγικής» ζώνης να έχουν μπει στην αρένα της τηλεθέασης. Για ακόμα μία μέρα το… ζευγάρι του MEGA βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης αλλά απειλήθηκε από το δίδυμο του ΑΝΤ1 που έμεινε πίσω τους μόνο κατά 1,6 στο γενικό σύνολο. Βέβαια στο νεανικό κοινό η νίκη των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά ήταν ολοκάθαρη αφού πέρασαν μπροστά κατά 13,6 ολόκληρες μονάδες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι χθες, στο πλατό του «10 με 1» ήταν ο τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς «Κισμέτ» που φαίνεται ότι ευθύνεται κατά πολύ για την άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Άλλωστε στο πλατό της εκπομπής του MEGA καθημερινά… παρελαύνουν τα πρόσωπα του καναλιού, οπότε ήταν λογικό και οι Καραμεροχαριτάτοι απέναντι στον Καπουτζίδη να αντιπαραθέσουν ένα από τα λιγοστά «όπλα» τους, τον τούρκο πρωταγωνιστή.

Από την άλλη η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε την πρώην έγκλειστη του «Big Brother» με αποτέλεσμα να μείνει στην τρίτη θέση της κατάταξης ενώ μάλιστα απειλήθηκε από την εκπομπή του ALTER που έμεινε πίσω της μόνο 0,6 στο γενικό σύνολο. Το αδιάφορο ριάλιτι του ALPHA δεν μπόρεσε με την πρώην παίκτριά του να βοηθήσει την Ελένη στην κόντρα της με τους υπόλοιπους καλεσμένους σε MEGA και ΑΝΤ1.

Παρ’ όλα αυτά να επισημάνουμε για ακόμα μία φορά πως είναι νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα για το ποιοι θα είναι τελικά οι κερδισμένοι της σεζόν. Το «παιχνίδι» της τηλεθέασης θα κερδίσουν αυτοί που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στη μάχη όταν αποδείξουν ότι τα «όπλα» τους δεν είναι μόνο οι καλεσμένοι αλλά η συνολική θεματολογία.

Συγκεκριμένα λοιπόν η κατάταξη σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό είναι η εξής:
  

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

23,1

31,3

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

21,5

17,7

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

12

15,6

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ – ALTER

11,4

7,9

ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ – ΣΚΑΪ

8,4

6,5

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – ΝΕΤ

7,1

2,5

ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – STAR

4,4

4,6

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε