Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι «Κηπουροί» ψάχνουν… τη νοσοκόμα τους!

Οι «Κηπουροί» ψάχνουν… τη νοσοκόμα τους!

Αν έχεις τύχη διάβαινε… και ντεκαπάζ, προχώρα. Κοινώς, αν είσαι ξανθιά… πήγαινε στους «Κηπουρούς»! Για να ξέρεις πάντως, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός γιατί ήδη, δεκάδες ξανθιές διεκδικούν να γίνουν η «νοσοκόμα» τους.

Ο λόγος, όπως καταλάβατε, για τους «Κηπουρούς», την πετυχημένη εκπομπή του MEGA που έχει πάρει το πράσινο φως από τα στελέχη του σταθμού κι έτσι, μέσα στο Νοέμβριο οι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος ετοιμάζονται να πιάσουν ξανά δουλειά μπροστά από τις κάμερες.
Το κανάλι της Μεσογείων έχει εγκρίνει ήδη πέντε εκπομπές για τον καινούργιο κύκλο που αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στο Νοέμβριο. Να σημειώσουμε δε ότι η εκπομπή είχε ξεκινήσει να προβάλλεται την ίδια περίοδο και πέρυσι, ενώ μάλιστα φέτος θα αυξηθεί κατά ένα περίπου επεισόδιο, αφού την προηγούμενη σεζόν είχαν προβληθεί μόνο τέσσερα.
Στο πλαίσιο των αλλαγών που θα κάνουν οι τρεις «Κηπουροί» είναι και ότι θα αλλάξουν τη «νοσοκόμα» που βοηθά το «γιατρό των φυτών», δίνοντας χρήσιμες και χρηστικές συμβουλές για τα φυτά και τα λουλούδια. Πριν λίγο καιρό μάλιστα έγιναν και οι οντισιόν, από τις οποίες πέρασαν πάρα πολλές υποψήφιες, ενώ αυτό που κυριαρχούσε ήταν το… ξανθό χρώμα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που πολλές από τις δεκάδες υποψήφιες, ήταν και πολλές που συμμετείχαν στο τηλεπαιχνίδι που πρόβαλλε το MEGA «Η εκδίκηση της ξανθιάς» με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα. Οι οντισιόν πήγαν πολύ καλά και το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσουν τα στελέχη του σταθμού μαζί με τους «Κηπουρούς» ποια θα είναι η τυχερή που θα βρεθεί μαζί με τους τρεις παρουσιαστές στην πετυχημένη εκπομπή του MEGA.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, ότι οι Τσόκας, Βρεττός και Παναγιωτόπουλος που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν τη δουλειά τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τους τηλεθεατές να κάνουν τη ζωή τους πιο… λουλουδιαστή, σκοπεύουν σε αυτόν τον καινούργιο κύκλο εκπομπών να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο θέμα «μπαλκόνι». Κατανοώντας δηλαδή ότι οι περισσότεροι πια θέλουμε να έχουμε στα μπαλκόνια μας από ωραία διακοσμητικά φυτά μέχρι και ένα μικρό… μπαλκονάτο μποστάνι, θα μας δείξουν τρόπους πώς να αποκτήσουμε αυτό το «μπαλκο-στάνι»! Αλλά περισσότερα, στα μέσα Νοεμβρίου που οι «Κηπουροί» θα επιστρέψουν για να… οργώσουν ξανά το τηλεοπτικό τοπίο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε