Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι κριτές του Voice θα βρουν το μπελά τους

Οι κριτές του Voice θα βρουν το μπελά τους

Μετά από χιλιάδες αιτήσεις που έχουν γίνει για το δεύτερο κύκλο του VOICE έχουν ηδη ξεκινήσει τα casting με σκοπό όσοι πάρουν το “εισιτήριο” να βρεθούν απέναντι από τις… πλάτες των τεσσάρων κριτών, δηλαδή να συμμετέχουν στις blind auditions.

Ήδη όμως, όπως μαθαίνω, οι υπεύθυνοι του talent show που κάνουν τα casting έχουν βρει και περάσει για τις blind auditions πολλούς που διαθέτουν καλή φωνή. Αυτό μάλιστα που λένε χαρακτηριστικά, είναι ότι οι κριτές θα βρουν το μπελά τους, αφού θα δυσκολευτούν πολύ για να αποφασίσουν ποιους θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Μέσα στον Σεπτέμβριο μάλιστα, θα συνεχιστούν τα casting και σίγουρα θα υπάρξουν από αυτά και άλλοι που θα πάρουν το “εισιτήριο”, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το ρόλο των Αντώνη Ρέμου, Δέσποινας Βανδή, Μιχάλη Κουινέλη και Μελίνας Ασλανίδου. Βέβαια αυτό ήταν κάτι που περίμεναν στον ΑΝΤ1, αφού μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου ήταν λογικό να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αυτό όμως, που φαίνεται πως χαίρονται ιδιαίτερα στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι όχι μόνο η ποσότητα συμμετοχής, αλλά και η ποιότητα, υποστηρίζοντας ότι το concept κέρδισε και αρκετούς… πολέμιους, αποδεικνύοντας ότι το VOICE δεν έχει σχέση με προηγούμενα talent shows. Έτσι, στα μέαα Οκτωβρίου που θα γίνουν τα γυρίσματα των blind auditions, οι τέσσερις κριτές θα βρουν τον μπελά τους, αλλά η διαδικασία θα είναι ενδιαφέρουσα για τους τηλεθεατές που θα την παρακολουθήσουν λίγο πριν το τέλος της χρονιάς που θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του VOICE.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε