Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι λιλιπούτειοι σεφ έβαλαν γκολ… στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με σκορ 2-1 οι παίκτες του «Δικέφαλου» κατάφεραν να κερδίσουν τους άγγλους της Τότεναμ μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και να κάνουν πολλούς έλληνες, που δεν είναι φίλαθλοί τους. να πανηγυρίσουν.

Ωστόσο, εκτός από τη μάχη στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ έδωσε και μία ακόμα μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με… μικρά παιδιά. Την ίδια ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ αγωνίζονταν να βάλουν γκολ, οι λιλιπούτειοι διαγωνιζόμενοι του «Master Chef Junior» προσπαθούσαν να βάλουν τα σωστά υλικά στις κατσαρόλες και στα τηγάνια τους. Κι όπως αποδεικνύεται τα μικρά παιδιά κατάφεραν να «μαγειρέψουν» καλύτερα τις τηλεθεάσεις αφού βγήκαν νικητές στη μάχη με τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ- Τότεναμ που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 απέναντι από το «Master Chef Junior» σημείωσε 29,1 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 28,7 στο δυναμικό κοινό ενώ το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA έκανε 36,3 και 39,6 αντίστοιχα.

Την επόμενη ώρα όμως, που οι λιλιπούτειοι σεφ αποχώρησαν από το τηλεοπτικό τοπίο ο ποδοσφαιρικός αγώνας βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, σημειώνοντας μέσο όρο 37,9 στο γενικό σύνολο και 34,6 στο δυναμικό κοινό.
Πέρα όμως από τη μάχη της τηλεθέασης αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη τους αλλά και στο MEGA για το… γλυκό τηλεοπτικό προϊόν που μας προσέφεραν. Το «Master Chef Junior» ήταν καλογυρισμένο και πραγματικά οι μικροί διαγωνιζόμενοι ήταν ο ένας καλύτερο από τον άλλο και με τις μαγειρικές τους ικανότητες κατάφεραν να βάλουν τα γυαλιά σε πολλούς ενήλικες.

Οι δε κριτές, Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος, κράτησαν πιο… ήπιους τόνους στις κριτικές τους και φέρθηκαν πολύ σωστά απέναντι στα 40 παιδιά που διαγωνίζονταν για να μπουν στην εικοσάδα. Πολύ καλή, αξιοπρεπής και γλυκιά η παρουσιάστριά του Μαρία Μπεκατώρου που κινιόταν ανάμεσά τους διακριτικά αλλά με μια γλυκιά κουβέντα για όλους τους λιλιπούτειους σεφ.

Είναι αλήθεια ότι η πρεμιέρα του «Master Chef Junior» μας κέρδισε γιατί το πρώτο επεισόδιό του ήταν μία πολύ καλή και προσεγμένη παραγωγή. Ελπίζουμε ότι θα είναι έτσι και τα επόμενα επεισόδια.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε