Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι μάχες των τούρκων στον ελληνικό αέρα

Οι μάχες των τούρκων στον ελληνικό αέρα

Μπορεί να βρισκόμαστε κοντά στο τέλος της φετινής σεζόν αλλά η θερμοκρασία στο τηλεοπτικό τοπίο, όσο πάει και ανεβαίνει.

Από τη μία οι έντονες πολιτικές εξελίξεις, οι μάχες στα παράθυρα και στα στούντιο μεταξύ των πολιτικών κι από την άλλη… η τούρκικη μάχη στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Οι τούρκικες σειρές συνεχίζουν να πληθαίνουν ενώ οι ελληνικές όσο περνά ο καιρός, όλο και λιγοστεύουν. Από χθες μάλιστα, ξεκίνησε μάχη μεταξύ δύο τούρκικων σειρών στον ελληνικό τηλεοπτικό αέρα, καθώς κάθε μέρα, στις 9 το βράδυ περίπου, βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη, διεκδικώντας τους περισσότερους έλληνες τηλεθεατές. Από τη μία η «Asi» του ANT1 και από την άλλη, η «Sila» του MEGA. Ποια από τις δύο τούρκικες σειρές λοιπόν κέρδισε την πρώτη μέρα στη μάχη της τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, νικήτρια βγήκε η σειρά του MEGA, καθώς από τις 21:15 έως τις 22:15 που οι δύο σειρές βρίσκονται η μία απέναντι από την άλλη, η «Sila» σημείωσε 21,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ η «Asi» έκανε 13,8 μέσο όρο. Όπως φαίνεται λοιπόν, αν και η «Sila» βγήκε καθυστερημένα στη μάχη καθώς ο ΑΝΤ1 είχε ξεκινήσει να προβάλλει την «Asi» από την προηγούμενη βδομάδα, κατάφερε να κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές και να προπορευτεί με άνεση από την αντίπαλό της. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε πώς θα εξελιχθεί η τούρκικη μάχη στον ελληνικό τηλεοπτικό αέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε