Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι… μεταμεσονύχτιες πρόβες της Φαίης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το πρωί παρουσιάστρια και μετά τα μεσάνυχτα… μπαλαρίνα! Αυτό γιατί όπως πολλές φορές έχει δηλώσει η Φαίη Σκορδά θέλει να περνά με τα παιδιά της όσες περισσότερες ώρες μπορεί. Κι αυτό το κάνει ακόμα και τώρα που πήρε την απόφαση… να μπει στο χορό.

Όπως πρώτα σας είχα γράψει μέσα από το Newsit, ήταν Αύγουστος και καλά καλά στον ΑΝΤ1 δεν είχαν αποφασίσει ποιοι θα διαγωνιστούν στο «Dancing with the stars», αλλά από τότε πρότειναν στη Φαίη Σκορδά να εμφανιστεί στον καινούργιο κύκλο του talent show.

Αυτή δέχτηκε, χωρίς όμως να έχει σκεφτεί τι έχει να τραβήξει συνδυάζοντας την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και βεβαίως τις ώρες που θέλει να αφιερώνει στα παιδιά της.

Σε συνάντηση λοιπόν που έγινε την προηγούμενη βδομάδα της θύμισαν την υπόσχεση που είχε δώσει το καλοκαίρι και αποφασίστηκε από κοινού ότι θα χορέψει στο «Dancing» που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στις 7 Δεκεμβρίου. Η δυσκολία ήταν πλέον να βρεθούν ώρες για πρόβα, αφού μετά την παρουσίαση της εκπομπής «Το πρωινό» και τις συσκέψεις για την επόμενη μέρα η Φαίη επιστρέφει σπίτι για να είναι παρέα με τους γιους της.

Έτσι ο μόνος ελεύθερος χρόνος που της μένει είναι όταν τα παιδιά της θα κοιμηθούν. Για αυτό και αποφασίστηκε οι πρόβες στη σχολή της Γκαλένα Βελίκοβα που θα κάνει και τη χορογραφία να γίνονται στις 11 το βράδυ.

Χθες λοιπόν, πρώτη… νύχτα προβών η Φαίη έμεινε στη σχολή μέχρι τις 3 το πρωί προσπαθώντας να μάθει τα πρώτα βήματα, μιας πρωτότυπης χορογραφίας καθώς η Γκαλένα θέλει να την βάλει να χορέψει ακόμα και μπαλέτο!

Οι μεταμεσονύχτιες πρόβες θα κρατήσουν όλες τις επόμενες νύχτες με σκοπό η Φαίη να εμφανιστεί στο live της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου και να κερδίσει τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής, αλλά και των τηλεθεατών για τις χορευτικές της επιδόσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε