Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι οριστικές αποφάσεις για τον τελικό του «Survivor»

Οι οριστικές αποφάσεις για τον τελικό του «Survivor»

Αφού με τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια τα μηχανάκια τηλεθέασης παίρνουν «φωτιά» δικαιολογημένα θεωρείται ότι ο τελικός θα «χτυπήσει» απίστευτες τηλεθεάσεις. Λογικό λοιπόν που στον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να τον… μοσχοπουλήσουν!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήθελαν να «φιλοξενήσουν» τον τελικό του ριάλιτι καθώς μέσα από αυτό θα είχαν την ευκαιρία της τεράστιας τηλεοπτικά προβολής του τόπου τους. Ωστόσο, όπως πρώτα είχα γράψει στο Newsit, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει κι η προετοιμασία του καθώς πρέπει να έχει αρκετό χώρο για τους θεατές αλλά και εντυπωσιακούς χώρους αγωνισμάτων. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο τελικός θα διαρκέσει δύο μέρες και θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Ιουλίου. Έως αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» το μέρος, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει στο άλσος Γαλατσίου, αφού διαπιστωθεί ότι μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές, ειδάλλως θα πάει πιο… νότια, σε μέρος που ναι μεν έχει… άπλα αλλά θα είναι δύσκολες οι μετακινήσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι όπως είναι λογικό στο κανάλι του Φαλήρου… τρίβουν τα χέρια τους καθώς υπάρχει τεράστια ζήτηση διαφημιστικού χρόνου για τις δύο αυτές μέρες που θα ολοκληρωθεί το ριάλιτι επιβίωσης…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε