Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι παραβάτες της αποψινής «10ης εντολής»

Οι παραβάτες της αποψινής «10ης εντολής»

Ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» που φέρει την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου θα προβάλλει απόψε ο ALPHA.

Το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο έχει και τον τίτλο «Τρία», καθώς τρία πρόσωπα μπλέκονται σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι και ένα από αυτά θα παραβιάσει τη «10η Εντολή».


 
Πρωταγωνιστές της ιστορίας που υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης είναι η Αλίκη, η Ιωάννας και ο Χάρης. Η Αλίκη τελειώνει την Ιατρική, ενώ η Ιωάννα εργάζεται σε μπαρ. Οι δυο τους είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες: η Αλίκη ρομαντική και συνεσταλμένη, η Ιωάννα απαιτητική και κυνική.  Είναι, όμως, φίλες από παιδιά και συνεχίζουν να κάνουν παρέα, χωρίς να έχουν πολλά κοινά σημεία. Τουλάχιστον μέχρι η Αλίκη να ερωτευτεί τον Χάρη, ένα πρώην εραστή της Ιωάννας, με μακρά θητεία στη νύχτα και βίαιο χαρακτήρα. Παρά τα φαινόμενα κι ενώ η Ιωάννα είναι δύσπιστη, το ζευγάρι δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ο Χάρης με την επιρροή και τη στήριξη της Αλίκης, αρχίζει να αναθεωρεί τη ζωή της νύχτας και δείχνει ένα καινούργιο πρόσωπο. Δυστυχώς, ένα πρόσωπο που γοητεύει ξανά την Ιωάννα.
 

 
Τους ήρωες της σειράς υποδύονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Στάνκογλου, Ηλιάννα Μαυρομάτη, Όμηρος Πουλάκης, Χρήστος Τριπόδης, Μιχάλης Αφολάνιο, Πάνος Κούλης, Αγγελική Αγγελοπούλου.
 

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν στα μέσα Οκτωβρίου, διήρκεσαν μία εβδομάδα και πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε φυσικούς χώρους, σε σπίτια στο Μετς και τον Χολαργό καθώς και στο «Σωτηρία», το «Δρομοκαΐτειο» αλλά και σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας Οι δύο εκ των πρωταγωνιστών, Γιάννης Στάνκογλου και Βίκυ Παπαδοπούλου, είναι φίλοι και για αυτό είχαν και πολλή καλή χημεία στα γυρίσματα «παρασύροντας» στην καλή χημεία και την Ηλιάννα Μαυρομάτη που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, αλλά θα τη δούμε να συμμετέχει και σε επόμενο επεισόδιο της σειράς.
 

 
Αξίζει να αναφέρω όμως ότι ο Γιάννης Στάνκογλου είχε κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του μέσα από τη «10η εντολή» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο με τίτλο «Αγγελικά πρόσωπα» που είχε προβληθεί στο δεύτερο κύκλο της σειράς.
 

 
Απόψε λοιπόν, στις 11, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» και να γνωρίσετε τους ήρωές της που ξεπέρασαν τα όρια!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε