Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι παρουσιαστές του ALPHA γέμισαν λουλούδια

Οι παρουσιαστές του ALPHA γέμισαν λουλούδια

 Μόνο η Ναταλία Γερμανού δεν θα λάβει ανθοδέσμη.

Μια ωραία ανθοδέσμη πρόκειται να λάβει σήμερα κάθε παρουσιαστής του ALPHA από τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού. Με τον τρόπο αυτό ο Κριστόφ Μάινους ευχαριστεί και με ιδιόχειρη κάρτα τους παρουσιαστές του καναλιού της Κάντζας που παραβρέθηκαν… οικειοθελώς και στήριξαν την πρεμιέρα των live του «Greek Idol».

Η μόνη που δεν πρόκειται να λάβει λουλούδια είναι η Ναταλία Γερμανού που απουσίασε… δικαιολογημένα (?!?) από την πρεμιέρα. Μπορεί η ίδια η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» να είχε ενημερώσει πως θα απουσίαζε λόγω άλλων επαγγελματικών ης υποχρεώσεων, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η ατάκα της στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» πως «σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια με την Κορομηλά, υπάρχουν και τα παιδιά που διαγωνίζονται» μάλλον έχει ανάψει… φωτιές στο κανάλι της Κάντζας.

Πάντως, το ότι παρά την έντονη φημολογία περί «υποχρεωτικών παρουσιών» ο ALPHA αλλά και ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλός του, Κριστόφ Μάινους, ευχαριστούν τους παρουσιαστές του καναλιού με λουλούδια είναι μία ευχάριστη και πρωτότυπη «αποζημίωση» για το… μαραθώνιας διάρκειας live που παρακολούθησαν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε