Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι προτάσεις για τη ΝΕΡΙΤ και οι «κακές γλώσσες» για το Μαξίμου

Οι προτάσεις για τη ΝΕΡΙΤ και οι «κακές γλώσσες» για το Μαξίμου

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες στου Μαξίμου, ε… συγνώμη, έκανα λάθος, στην Αγία Παρασκευή εννοούσα, αντιλήφθηκαν ότι ο καιρός περνά και δεν έχουν –επίσημα- κανένα πρόγραμμα για το… καινούργιο (?!?) τηλεοπτικό κανάλι που στήνουν, τη ΝΕΡΙΤ.

Έτσι, σύμφωνα με δικά τους λόγια, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν «κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παραγωγών και δημιουργών, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014».

Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν έπρεπε να υποβάλουν τις προτάσεις τους από την Παρασκευή 17 μέχρι και σήμερα Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ».

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ήδη έχουν φτάσει ηλεκτρονικά στη ΝΕΡΙΤ εκατοντάδες προτάσεις από εταιρείες παραγωγής και δημιουργούς για εκπομπές, αλλά και σειρές. Το εύλογο ερώτημα λοιπόν είναι πότε θα προλάβουν οι αρμόδιοι στο Μαξίμου, ε… συγνώμη, πάλι έκανα λάθος, στην Αγία Παρασκευή εννοούσα, να αξιολογήσουν ποιες από αυτές τις εκπομπές θα είναι οι κατάλληλες για να δοθούν τα χρήματα από το δημόσιο ταμείο του υπό διαμόρφωση κρατικού καναλιού! Σύμφωνα βέβαια με τις… κακές γλώσσες και όσα λέγονται στα παρασκήνια, οι αποφάσεις και οι εγκρίσεις έχουν ήδη δοθεί από το Μαξίμου! Όχι, αυτή τη φορά δεν έγραψα κάτι λάθος, αφού οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι οι αποφάσεις για τη ΝΕΡΙΤ και τα προγράμματα αυτής ελέγχονται πλήρως από ανθρώπους της κυβέρνησης και προτεραιότητα έχουν οι φιλικά προσκείμενοι σε αυτούς!

Λογικά πάντως, από σήμερα που ολοκληρώνεται η διαδικασία οι αρμόδιοι, όπου βρίσκονται, σε Μαξίμου ή Αγία Παρασκευή, να πρέπει να επισπεύσουν τις εργασίες τους και μέσα στον Φεβρουάριο να δοθεί το πράσινο φως και επίσημα σε αυτούς που θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να παραδώσουν στη ΝΕΡΙΤ είτε live, είτε μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα. Πάντως, οι… κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι σε κάποια γραφεία παραγωγής ήδη έχει αρχίσει η ετοιμασία γνωρίζοντας ότι έχουν πάρει έγκριση. Δεν θα πω περισσότερα γιατί –σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» – κάποιοι που δεν έχουν συναντηθεί με στελέχη του Μαξίμου και θεωρείται ότι θα βρεθούν εκτός προγράμματος της ΝΕΡΙΤ θα δημοσιοποιήσουν τις προτάσεις τους και τότε θα μπορούμε συγκρίνοντας με αυτές που θα πάρουν την έγκριση, να κρίνουμε κατά πόσο η αξιολόγηση έγινε σωστά και κατά πόσο οι «κακές γλώσσες» δεν είναι και τόσο… κακές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε