Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι Ψινάκης, Περρής και Μανωλίδου βρήκαν το νικητή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Οι Ψινάκης, Περρής και Μανωλίδου βρήκαν το νικητή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Η επιτροπή και το κοινό τον χειροκροτούσαν όρθιοι.

Το αποψινό επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχει πραγματικά ενδιαφέρον γιατί η κριτική επιτροπή… συμφώνησε ότι βρήκαν ένα σπουδαίο ταλέντο. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ένας από τους διαγωνιζόμενους που θα εμφανιστούν σήμερα το βράδυ, διαθέτει πάρα πολύ ωραία φωνή. Μάλιστα. τραγούδησε δύο τραγούδια, ένα ελληνικό και ένα ξένο, καταφέρνοντας να γοητεύσει και τα τρία μέλη της επιτροπής αλλά και το κοινό που βρισκόταν στο στούντιο και το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. 

Οι Ηλίας Ψινάκης, Βαγγέλης Περρής και Ευγενία Μανωλίδου έμειναν πραγματικά… άφωνοι ακούγοντας τον Νίκο Γιώργα ενώ μάλιστα, αρκετοί τον θεωρούν –όπως χαρακτηριστικά είπαν- καλύτερο κι από τη Susan Boyle. Βέβαια, μπορεί η Boyle να μην κέρδισε το «Βρετανία έχεις ταλέντο» και να ήρθε δεύτερη αλλά κέρδισε την… επιτυχία αφού ο δίσκος της έχει πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα. 

Ωστόσο, αν κι είναι πολύ νωρίς, στα παρασκήνια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πολλοί λένε ότι ο Γιώργας θα καταφέρει και να κερδίσει το talent show του ΑΝΤ1 αλλά και σίγουρα θα κάνει επιτυχία στο χώρο του τραγουδιού.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε