Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έφαγαν το «Dancing with the stars»

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έφαγαν το «Dancing with the stars»

Τα προβλήματα στον ΑΝΤ1 με την κόντρα των δύο εκπομπών

Το καινούργιο show του ΑΝΤ1 «Dancing with the stars» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα του Newsit, στο κανάλι του Αμαρουσίου αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με το συγκεκριμένο project. Το… τελευταίο από τα προβλήματά τους είναι ότι για αλλού το προόριζαν και αλλού… έπρεπε να το βγάλουν!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο αρχικός προγραμματισμός ήταν το show να μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα βράδυ. Αυτό όμως, πριν από την επιτυχία σε τηλεθεάσεις της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». Γιατί όταν είδαν στον ΑΝΤ1 ότι η εκπομπή… τσίμπησε νουμεράκια, αποφάσισαν να μην την μετακινήσουν αλλά να μετακινήσουν τη μέρα προβολής του show.

Έτσι τελικά το «Dancing with the stars» θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, στις 9 το βράδυ. Η πρεμιέρα του ορίστηκε για την Κυριακή 21 Μαρτίου αν και ακόμα εξετάζεται μήπως λόγω κάποιων προβλημάτων ξεκινήσει τελικά στις 28 Μαρτίου. Σίγουρα πάντως, οικοδέσποινα θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1:    
 
«Η Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάζει τους Έλληνες stars που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό μέσα από το πιο διάσημο show παγκοσμίως, το DANCING WITH THE STARS!
 
12 stars χορεύουν ζωντανά μαζί με 12 επαγγελματίες  και καταξιωμένους  χορευτές – χορογράφους για καλό σκοπό, σε ένα  show με ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
 
Παράλληλα, μία κριτική επιτροπή κύρους παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων στη σκηνή και σχολιάζει την εκτέλεση της χορογραφίας. 12 αστέρια από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος γενικότερα, συνεργάζονται επί σκηνής με 12  επαγγελματίες χορευτές  και παρουσιάζουν στο κοινό και τους κριτές, μια χορογραφία ανά ζευγάρι, διάρκειας περίπου δύο λεπτών.
 
Οι χορογραφίες θα περιλαμβάνουν κλασσικά ήδη χορού όπως: βαλς, τανγκό, μάμπο, σάλσα κ.α. Στο τέλος, το κάθε ζευγάρι θα αξιολογείται από την κριτική επιτροπή και το κοινό, οι οποίοι θα αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το show.
Παράλληλα, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της προετοιμασίας και την ένταση της προσπάθειας  κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η χορογραφία προετοιμάζεται.
 
«DANCING WITH THE STARS» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, σύντομα στον ΑΝΤ1!
 
Είναι ολοφάνερο ότι στον ΑΝΤ1 δεν θέλουν –και πολύ καλά κάνουν!- να… πειράξουν το «Ράδιο Αρβύλα» τους, αφού κάνει υψηλές τηλεθεάσεις. Οπότε αποφάσισαν να μην αλλάξουν την ώρα μετάδοσής του αφού το «Dancing with the stars» θα ξεκινά μεν στις 9 αλλά θα διαρκεί περίπου για δυόμιση με τρεις ώρες, οπότε και το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα μπορούσε να ξεκινά στις 11 που είναι η ώρα μετάδοσής του.
Ούτε βεβαίως θα μπορούσε να ξεκινά μετά από τις 11μιση γιατί τότε θα ξεκινούσε το «Όλα 10» του Θέμου Αναστασιάδη μετά τις 12μιση με μία! Οπότε με… συνοπτικές διαδικασίες και για χάρη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλας» αποφάσισαν να μετακομίσουν τη μέρα προβολής του «Dancing with the stars» από τις Δευτέρες στις Κυριακές. Αλλά εκτός από τα προβλήματα που είχαν στον ΑΝΤ1 για τη μέρα μετάδοσης, αντιμετωπίζουν κι άλλα, για τα οποία όμως, θα σας ενημερώσουμε με επόμενο άρθρο του Newsit! Και τα οποία είναι πολύ σοβαρά αφού βρισκόμαστε λίγες ημέρες, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του την Κυριακή 21 (ή όπως είπαμε λόγω  αυτών των… τεχνικών προβλημάτων μπορεί να πάει στις 28) Μαρτίου με αποτέλεσμα σε αρκετά στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου να… χορεύουν τα νεύρα τους

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε