Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι «Ράδιο Αρβύλα» χτύπησαν… κόκκινο!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» χτύπησαν… κόκκινο!

Νεύρα, πολλά νεύρα έχουν κάθε βράδυ, ακούγοντας τον εξάψαλμο, ενώ δικαιολογημένα τραγουδούν «κρίση, με πιάνει κρίση…»!

Σε ποιους αναφέρομαι; Στα… θύματα των «Ράδιο Αρβύλα» που κοκκινίζουν από τα νεύρα τους, ακούγοντας τα… σχολιανά τους από τη θεσσαλονικιώτικη παρέα. Όσο κοκκινίζουν όμως, αυτοί, τόσο κοκκινίζουν από τα γέλια οι τηλεθεατές, ενώ άλλο τόσο κοκκινίζουν τα μηχανάκια τηλεθέασης, παίρνοντας φωτιά. Προχθές μάλιστα, τη Δευτέρα, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο και η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε τις υψηλότερες επιδόσεις της φετινής χρονιάς.

Τη Δευτέρα λοιπόν, οι «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσαν 35,2 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 44,3 στο δυναμικό κοινό, που είναι τα υψηλότερα ποσοστά που έχουν σημειώσει φέτος. Να αναφέρουμε δε, ότι στη συγκεκριμένη εκπομπή, χτύπησαν κόκκινο και στους άνδρες ηλικίας 25 έως 44 ετών σημειώνοντας 42, 9 μέσο όρο, ενώ και οι γυναίκες του ίδιου κοινού (ηλικίας 24-44) έδειξαν την προτίμησή τους στην εκπομπή, αφού το 46,4 του συνόλου τους, έβλεπε τη θεσσαλονικιώτικη παρέα.

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν συνεχώς υψηλότατες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αφού τη φετινή σεζόν, μετά από 19 εκπομπές on air, η εκπομπή σημειώνει συνολικό μέσο όρο 31,7 στο γενικό σύνολο και 38,1 στο δυναμικό κοινό. Τηλεθεάσεις ιδιαίτερα υψηλές που αποδεικνύουν ότι οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος έχουν γίνει αγαπημένη παρέα των τηλεθεατών.

Λογικό λοιπόν τα «θύματά» τους να γίνονται πιο έξαλλοι, γνωρίζοντας πως όσα τους… χώνουν οι «Ράδιο Αρβύλες», τα παρακολουθούν και πολλές χιλιάδες τηλεθεατών!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε