Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο αρβύλες» σάρωσαν… και πίκραναν!

Οι «Ράδιο αρβύλες» σάρωσαν… και πίκραναν!

Δύσκολες ώρες πέρασαν και χθες το βράδυ όσοι βρέθηκαν απέναντι από τους «Ράδιο Αρβύλες» που για ακόμα μία φορά έκαναν τους περισσότερους τηλεθεατές να συντονιστούν στον ΑΝΤ1 και να περάσουν καλά. Η θεσσαλονικιώτικη παρέα που εξακολουθεί να είναι στην καλύτερη φάση της συνεχίζει να μην χαρίζεται σε κανέναν και τα σατυρικά βέλη της χτυπάνε αδιακρίτως, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος…!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που και και χθες η εκπομπή έκανε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας 39,2% στο γενικό σύνολο και 45,6% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής της. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του ΑΝΤ1 τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια… έπεσαν στα μονοψήφια νούμερα, μοιραζόμενοι τα… ρέστα των «Αρβύλα» από την πίτα της τηλεθέασης.

Εκτός όμως από την πίκρα που έδωσαν στους απέναντι, οι «Αρβύλα» πίκραναν και τους τηλεθεατές τους καθώς ο Αντώνης Κανάκης υπενθύμισε πως έχουν δύο ακόμα επεισόδια για τη φετινή σεζόν και μετά… καλό καλοκαίρι! Ο δημιουργός της εκπομπής είπε ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές την πρώτη Δευτέρα του Ιουνίου, ώστε να προλάβει και τους… καλοθελητάδες που ίσως θελήσουν να βγάλουν σενάρια για «πρόωρη αποχώρηση». Για δύο ακόμα Δευτέρες λοιπόν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα πατήσουν στο τηλεοπτικό τοπίο και μετά θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν ώστε να περάσουν και τα «θύματα» της σάτιράς τους ήρεμο καλοκαίρι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε