Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλες»… χτύπησαν κόκκινο!

Οι «Ράδιο Αρβύλες»… χτύπησαν κόκκινο!

Στην περίπτωσή τους ισχύει το «ό,τι δίνεις παίρνεις»…! Γιατί δίνουν ένα καλοστημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, χωρίς… παραχωρήσεις και δημοσιοσχεσίστικες τακτικές, εξαπολύοντας τα βέλη της σάτυράς τους παντού, χωρίς να προσπαθούν να κρατούν ισορροπίες. Και έτσι παίρνουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 που εισπράττει υψηλές τηλεθεάσεις. Ή, για να είμαστε ακριβείς, υψηλότατες τηλεθεάσεις.

Έτσι και χθες, στην προτελευταία εκπομπή της σεζόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα πρόσφερε στους τηλεθεατές πολύ γέλιο και σήμερα στο κανάλι του Αμαρουσίου γελούν… και τα φρύδια τους βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, αφού η «Ράδιο Αρβύλα» «χτύπησε κόκκινο» «σημειώνοντας 41,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 51,4% στο δυναμικό κοινό!»

Δυστυχώς όμως για τους τηλεθεατές την επόμενη Δευτέρα, την πρώτη του Ιουνίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα ολοκληρώσουν το φετινό κύκλο εκπομπών και θα αποχωρήσουν από το τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να επιστρέψουν την ερχόμενη σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε