Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι συνεργάτες της Δούκισσας Νομικού… στη χαρά!

Οι συνεργάτες της Δούκισσας Νομικού… στη χαρά!

Προσπάθησαν να δώσουν… χαρά, αλλά πήραν… πίκρα! Ο λόγος για την εκπομπή «Joy» που ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ αλλά η μετακόμισή της στο MEGA δεν έδωσε καθόλου χαρά στα στελέχη του σταθμού βλέποντας μάλιστα ότι οι περισσότεροι από τους συντελεστές που έμειναν στον ΣΚΑΪ κάνοντας το «Join Us» κέρδιζαν περισσότερους τηλεθεατές! Έτσι η εκπομπή δεν πήρε το «πράσινο φως» από το MEGA και «μετακόμισε» ξανά, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1, ελπίζοντας ότι θα τύχει καλύτερης τηλεθέασης.  

Τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου πάντως φαίνονται αποφασισμένα να νιώσουν χαρά βλέποντας την τηλεθέαση της εκπομπής και για αυτό την αλλάζουν σε πολλά, όπως βάζοντας παρουσιάστριά της τη Δούκισσα Νομικού. Αντί λοιπόν να έχει μεμονωμένα θέματα η εκπομπή θα «συνδέεται» με την παρουσιάστρια σε ένα πολυσυλλεκτικό τηλεοπεριοδικό.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα και μετά από μία… γκάφα (?!?) της Φαίης Σκορδά, υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν δίπλα από τη Δούκισσα να είναι η Κάτια Ζυγούλη. Ωστόσο αυτό –τουλάχιστον προς το παρόν!- δεν ευσταθεί και συνεργάτες της Δούκισσας για να δώσουν «Joy» με τα δικά τους θέματα θα είναι οι:

-η Βίκυ Καγιά που θα… παραδίδει μαθήματα στη «Σχολή μόδας»,
-ο Πάνος Καλλίτσης που θα… μεταμορφώνει γνωστές κυρίες του εγχώριου θεάματος
– η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που θα αναλαμβάνει τις «μεταμορφώσεις» των «γυναικών της διπλανής πόρτας», αποδεικνύοντας ότι δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο…!
-οι Νικόλαος Σακελαρίου, Gus Αθανασιάδης και Marco Rossi που ο καθένας ξεχωριστά θα δίνουν συνταγές μαγειρικής ενώ η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου θα μας… μυήσει στα μυστικά των γλυκών με τη ζαχαροπλαστικές της ιδέες!
-Ο Δημήτρης Μώρος θα δίνει συμβουλές γυμναστικής.
-Η Τζένη Θεωνά σε θέματα για τα κατοικίδιά μας.
-Η Μαντώ Γαστεράτου σε θέματα ομορφιάς

Αυτοί λοιπόν θα είναι μαζί με τη Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή «Joy» του ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο, στις 16:15, με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα και να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά τους χαρούμενη…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε