Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τηλεθεατές απαξίωσαν την… αρπαχτή του «Just the 2 of us»

Οι τηλεθεατές απαξίωσαν την… αρπαχτή του «Just the 2 of us»

Με τη νίκη της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Παπαδόπουλου ολοκληρώθηκε χθες ο δεύτερος κύκλος του «Just the 2 of us». Κι όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά τρίτος κύκλος, αφού οι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλές για το talent show.

Και βέβαια δεν ευθύνονται οι τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη στο J2US, αφού το MEGA έβγαλε στον αέρα το talent show… όπως όπως! Αν και όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα η πρεμιέρα του πήγε καλά στα νούμερα τηλεθέασης, από κει και πέρα σημείωσε πτώση παρά τις προσπάθειες που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια. Τα λάθη, τόσο τεχνικά, όσο και με τις επιλογές ορισμένων προσώπων που δεν είχαν κανένα λόγο να βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες, ήταν αρκετά για τους τηλεθεατές να μην παρακολουθήσουν την… αρπαχτή που έκανε το κανάλι της Μεσογείων. Σίγουρα πρέπει να γίνονται εκπομπές και σειρές εγχώριας παραγωγής, αλλά να μην είναι προχειροφτιαγμένες. Όπως φαίνεται όμως, στο MEGA πίστευαν ότι λόγω του προηγούμενου κύκλου και τώρα το talent show θα κέρδιζε τους τηλεθεατές. Το ότι τελικά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης με τον πρώτο κύκλο να έχει κάνει 32,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 32,6% στο δυναμικό κοινό, ενώ τώρα, σημείωσε 27,6% και 27,7%, αντίστοιχα. Να σημειώσω δε ότι τότε ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε απέναντί του το «Big Brother» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά στον ALPHA και παρά το ότι το ριάλιτι ήταν ένα κάκιστο πρόγραμμα, σημείωνε νούμερα τηλεθέασης. Τότε όμως, στο κανάλι της Μεσογείων είχαν δώσει τη δέουσα προσοχή, ενώ τώρα άφησαν την παρουσιάστρια να κάνει παιχνίδι μόνη της, έχοντας… απομακρυσμένη βοήθεια από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Και είναι σίγουρο πως αν δεν ήταν παρουσιάστρια η Ζέτα, ιδιαίτερα μετά το πρώτο live το talent show θα έκανε πολύ χαμηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Αναλυτικά λοιπόν οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό των 12 live και ο μέσος όρος τους είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Μ.Ο. Γενικό σύνολο

Μ.Ο. Δυναμικό κοινό

1οlive

34,9

38,4

2ο live

29,3

29,5

3ο live

29,3

31,7

4οlive

22,7

20,8

5οlive

24,6

23,3

6οlive

30

29,2

7ο live

27,7

27,3

8ο live

27,4

26

9ο live

27,5

29,2

10ο live

25

24,6

11ο live

26,9

26,3

12ο live

26,7

26,3

Total

27,6

27,7

Με αυτές τις τηλεθεάσεις λοιπόν και λαμβάνοντας υπόψη το κόστος του, θεωρείται σίγουρο ότι στο MEGA θα αποχαιρετήσουν δια παντός το J2US και δεν θα το βγάλουν ποτέ ξανά στον αέρα, αλλά θα προσπαθήσουν μέσα από τα καινούργια talent shows που απέκτησαν να κερδίσουν ξανά τους τηλεθεατές. Άλλωστε, όπως… μαρτυράνε και ορισμένα από τα στελέχη της Μεσογείων πίσω από τις κλειστές πόρτες, το J2US είναι παράδειγμα… προς αποφυγή!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε