Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τηλεθεατές είδαν Eurovision ή Λαζόπουλο;

Οι τηλεθεατές είδαν Eurovision ή Λαζόπουλο;

Χθες, στις 9 το βράδυ, ο Λάκης Λαζόπουλος άνοιξε το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του στον ALPHA, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 10, η ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε να μεταδίδει τον πρώτο ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού της EUROVISION.

Με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και ότι στον ημιτελικό διαγωνίστηκε και η Μαρία Έλενα Κυριάκου εκπροσωπώντας την Ελλάδα πολλοί πίστευαν ότι η μάχη για την τηλεθέαση ανάμεσα στα δύο προγράμματα θα ήταν πολύ σκληρή…!

Όπως φαίνεται όμως από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen ο Λάκης Λαζόπουλος κέρδισε άνετα τη μάχη σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις, ακόμα και όταν απέναντί του βρέθηκε… όλη η Ευρώπη. Συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 11:15 το βράδυ που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι το ένα από το άλλο το «Τσαντίρι» σημείωσε 36,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ ο διαγωνισμός τραγουδιού 18,9%, αναδεικνύοντας νικητή της μάχης τον Λαζόπουλο.

Να σημειώσω ότι η σατιρική εκπομπή του ALPHA σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις σημειώνοντας 42,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια προβολής αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Όσον αφορά το διαγωνισμό της Eurovision σημείωσε 23,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι μετά το τέλος του «Τσαντιριού» ανέβασε κατά πολύ τα ποσοστά τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε