Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι τηλεθεατές πήγαν κόντρα στους κριτές του «Dancing»

Οι τηλεθεατές πήγαν κόντρα στους κριτές του «Dancing»

«Είμαστε αυστηροί και θα το αποδείξουμε»! Με αυτή την απόφαση φαίνεται ότι μπήκαν χθες στο «Dancing with the stars» οι Γιάννης Λάτσιος, Κάτια Δανδουλάκη, Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα.

Θέλοντας να κάνουν… αισθητή την παρουσία τους μοίραζαν… απλόχερα τα τεσσάρια και πεντάρια, με αποτέλεσμα οι διαγωνιζόμενοι να κάνουν μαύρα μάτια για να δουν τα εξάρια κι ένα μόνο επτάρι! Εδώ που τα λέμε, οι κριτές δεν είχαν άδικο, αφού ναι μεν οι stars έβαλαν τα δυνατά τους, αλλά έχουν ακόμα πολλές φιγούρες για να αποδείξουν ότι είναι καλοί στο διαγωνιστικό χορό. Οπότε, λογικό είναι οι κριτές να… τσιγκουνεύονται τη βαθμολογία, για να μπορέσουν να επιβραβεύσουν την πρόοδο, σε όσους τα καταφέρουν στα επόμενα live. Από την άλλη όμως, οι χαμηλές βαθμολογίες, έφεραν και αδικίες, καθώς κανένας από τους κριτές δεν τόλμησε να βάλει τριάρι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αδικίες στις βαθμολογίες και να παίρνουν τους ίδιους χαμηλούς βαθμούς κάποιοι που δεν είχαν την ίδια απόδοση.
Οι τηλεθεατές πάντως, πήγαν κόντρα στην κριτική επιτροπή και έδωσαν υψηλή βαθμολογία στο talent show. Το «Dancing with the stars» έκανε 37,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο τηλεθέασης στο 49,3, καταφέρνοντας να ξεπεράσει κατά πολύ τους αντιπάλους του κι αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές θέλουν να… ξεχνιούνται, παρακολουθώντας κάποια εγχώριας παραγωγής show. Η μοναδική που κατάφερε να πάει κόντρα στο «Dancing» ήταν… η Ζέτα Μακρυπούλια. Ναι, καλά διαβάσατε! Η παρουσιάστρια του talent show έδωσε μάχη με τον εαυτό της, καθώς απέναντι, το MEGA, πρόβαλλε την ταινία «Kings of Mykonos» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζέτα. Η ταινία λοιπόν, έκανε μέσο όρο 25,5 στο γενικό σύνολο, ενώ την ίδια ώρα το «Dancing with the stars», σημείωσε 32,4 μέσο όρο. Να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε, προκύπτουν από όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων, μαζί με τις διαφημίσεις και δεν είναι οι λεγόμενοι «καθαροί μέσοι όροι» που αναμένεται να είναι υψηλότεροι!
Όσον αφορά ειδικότερα το talent show, είναι φανερό ότι έγιναν αρκετές επιδιορθωτικές επεμβάσεις σε αυτό σε σχέση με το πρώτο live, αποδεικνύοντας ότι ο ΑΝΤ1 δεν αφέθηκε στην ευκολία του «παίζουμε μόνοι μας μπάλα» και πρόσεξαν τα λάθη που είχαν γίνει στην πρεμιέρα του. Μπορεί να απομένουν και κάποια ακόμα που πρέπει να διορθωθούν, αλλά όπως φαίνεται, στο Μαρούσι τα προσέχουν και τα επιδιορθώνουν…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε