Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι τηλεθεατές ψήφισαν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Οι τηλεθεατές ψήφισαν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Επί ποδός χθες οι ενημερωτικοί τομείς των τηλεοπτικών σταθμών για την τρίτη ψηφοφορία εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολη η εκλογή Προέδρου και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές τα τηλεοπτικά κανάλια μετρούσαν και τις δυνάμεις τους, θέλοντας να κερδίσουν τις ψήφους των τηλεθεατών το υπόλοιπο διάστημα που θα υπάρχει έντονη πολιτική επικαιρότητα.

Σε αυτή τη μάχη λοιπόν, της τηλεθέασης, κερδισμένο βγήκε πάλι το MEGA, όπως και στη δεύτερη ψηφοφορία, αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές παρακολούθησαν την ψηφοφορία στη Βουλή από τη συχνότητα του σταθμού της Μεσογείων που σημείωσε 19,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,2% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο ΑΝΤ1 που σημείωσε 18,1% στο γενικό σύνολο και 11,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο ALPHA σημείωσε χαμηλότερο μέσο όρο στο γενικό σύνολο (14,9%), αλλά μεγαλύτερο στο δυναμικό κοινό (15,5%) και βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Το STAR, όπως και ο ΣΚΑΪ δεν μετέδωσαν έκτακτες εκπομπές, αλλά μετέδωσαν την ψηφοφορία μέσα από τις εκπομπές τους («Live U» και «Αταίριαστοι»), σημειώνοντας 9,4% και 7,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,8% και 6,1% στο δυναμικό κοινό. Ο τηλεοπτικός σταθμός που κατάφερε να συγκεντρώσει τους λιγότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του ήταν και πάλι η ΝΕΡΙΤ, σημειώνοντας 8,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,4% στο δυναμικό κοινό και αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το πόσο έχουν χάσει οι τηλεθεατές την εμπιστοσύνη τους στην κρατική τηλεόραση!
Αυτές τις ημέρες πάντως τα επιτελεία των ενημερωτικών τομέων στους τηλεοπτικούς σταθμούς ετοιμάζονται πυρετωδώς για την προεκλογική περίοδο, αλλά και για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων την ημέρα των εκλογών, θέλοντας να κερδίσουν την ψήφο των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε