Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι τηλεθεατές τιμώρησαν την ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές τιμώρησαν την ΕΡΤ

Η κάκιστη αισθητικά διοργάνωση του προκριματικού για τη Eurovision είχε σαν αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να γυρίσουν την πλάτη τους στην ΕΡΤ. Ό,τι έδωσαν πήραν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης. Και οι εισπράξεις αποτυπώνονται στις τηλεθεάσεις…

 

Την πρώτη ώρα μετάδοσης, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, η ΝΕΤ βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 13,1 ενώ η επιστροφή της σειράς «50-50» ανέβασε το MEGA στην κορυφή με μέσο όρο 41,4. Ακολούθησε η σειρά «Steps» του ΑΝΤ1 με 8,7 και λίγο πιο πίσω το «Σπίτι από την αρχή» του ALPHA με 8,5.
 
Την επόμενη ώρα όμως, από τις 11 έως τις 12, η ΝΕΤ περνά στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» φέρνοντας 20,1 στον ΑΝΤ1 και ακολούθησαν οι «Κούκλες» του MEGA με 18,4 ενώ ο προκριματικός της Eurovision σημείωσε μέσο όρο 17,9 αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον ALPHA που οι «Οικογενειακές Ιστορίες» σημείωσαν 13,3.
 
Τουλάχιστον το επόμενο ημίωρο, από τις 12 έως τις 12μιση, που ολοκληρώθηκε η μετάδοση του προκριματικού, η ΝΕΤ βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 18,7 ενώ στην πρώτη θέση παρέμεινε ο ΑΝΤ1 με 21,1. Ακολούθησε το MEGA με 12,1 και ο ALPHA με 8,4.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέσοι όροι που δημοσιεύουμε είναι στο γενικό σύνολο ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.  
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε