Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι τηλεθεατές… χόρεψαν στο «Dancing with the stars»

Με την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1.

Έτσι στον τελικό του talent show θα διαγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και ο Κώστας Μαρτάκης. Άλλωστε το είχαμε προβλέψει ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση…!
 
Ο φετινός κύκλος του «Dancing with the stars» είχε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές καθώς έμειναν απέξω από τα τελευταία live αρκετά φαβορί, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά που αποχώρησε μάλιστα αρκετά νωρίς, αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη που πολλοί θεωρούσαν ότι οι χορευτικές επιδόσεις της θα την πήγαιναν μέχρι τον τελικό.

Τελικά όμως, την επόμενη βδομάδα, στην πίστα θα διαγωνιστούν οι Αγγέλου – Μαρτάκης διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου χορευτή. Και μπορεί ο πρώτος να μας κέρδισε από τα πρώτα live αλλά ο δεύτερος έκανε μεγάλη πρόοδο και απέδειξε πως όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, μπαίνει… στο χορό και αγωνίζεται. Έκπληξη όμως, ήταν και η Αγγελική Ηλιάδη που αν και στα πρώτα live οι επιδόσεις της στο χορό δεν ήταν οι καλύτερες, κατάφερε με σκληρές πρόβες να φτάσει έως τον ημιτελικό. Και πραγματικά χθες, χόρεψε πολύ καλά!
 
Πολύ καλά όμως «χόρεψαν» κι οι τηλεθεάσεις. Το «Dancing with the stars» στο γενικό σύνολο έφτασε μέχρι 42,4 ενώ σημείωσε μέσο όρο 32,5.

Την επόμενη Κυριακή, στον τελικό του talent show θα βρεθούν στην πίστα του όλοι οι stars που έλαβαν μέρος για να χορέψουν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε