Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι τούρκοι τα έβαλαν με το Λιάγκα και τη Σκορδά!

Οι τούρκοι τα έβαλαν με το Λιάγκα και τη Σκορδά!

Πρεμιέρα χθες για το «Πρωινό Mou» στο MEGA. Με αρκετή καθυστέρηση, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν χθες, για τρίτη χρονιά, την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Φέτος μάλιστα το ζευγάρι δεν έχει καμία ομοιοθεματική εκπομπή απέναντι, καθώς τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια έχουν σταματήσει τις live πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ωστόσο η μάχη για την τηλεθέαση που θα δίνουν είναι πολύ σκληρή, αφού απέναντί τους έχουν πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως το Γιώργο Παπαδάκη που συνεχίζει το «Πρωινό ΑΝΤ1» μέχρι τις 11. Και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό που υπάρχει έντονη ειδησεογραφία και οι τηλεθεατές θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις, η μάχη αυτή είναι πολύ σκληρή. Ωστόσο η μάχη δεν σταματά στις δύο live εκπομπές, καθώς οι τούρκοι έχουν κάνει… απόβαση και στην πρωινή ζώνη, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου προβάλλει την «Asi».

Πάμε όμως, να δούμε αναλυτικά τι έγινε χθες, Τετάρτη, την πρώτη μέρα του «Πρωινού Mou» για τη φετινή σεζόν. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen που αφορούν τη συνολική προβολή της με τα διαφημιστικά διαλείμματα, σημείωσε 30,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Πιο αναλυτικά όμως, από τις 10 έως τις 11 το πρωί που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βρέθηκαν απέναντι από την ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσαν 33,9 μέσο όρο, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης την ίδια ώρα έκανε 25,4 μέσο όρο. Ωστόσο, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι αργότερα, ο ΑΝΤ1 προηγείται στην κούρσα της τηλεθέασης, αφού η «Asi» βρέθηκε μπροστά από το «Πρωινό Mou»! Συγκεκριμένα, από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 24,7, ενώ την ίδια ώρα η τούρκικη σειρά που πρόβαλε ο ΑΝΤ1 έκανε 27,4 μέσο όρο.

Είναι φανερό λοιπόν ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν να δώσουν μία πολύ σκληρή μάχη φέτος, ως οι τελευταίοι μάλιστα μαχητές των «πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών». Κι αν όντως, παρατηρηθεί ότι οι τούρκικες σειρές σημειώνουν μεγαλύτερες τηλεθεάσεις από τις ελληνικές live ψυχαγωγικές εκπομπές, τότε μπορεί και το MEGA να αναθεωρήσει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις επιλογές των τηλεθεατών…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε