Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι «Βασιλιάδες» φεύγουν με γεμάτο «ταμείο» και άδειες τσέπες!

Οι «Βασιλιάδες» φεύγουν με γεμάτο «ταμείο» και άδειες τσέπες!

Τίτλους τέλους με ερωτηματικά για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, ρίχνουν σήμερα οι «Βασιλιάδες».

Η σειρά μπορεί να έκανε τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν φωτιά αλλά οι συντελεστές της παραμένουν απλήρωτοι και πολλοί είναι αυτοί που δικαιολογημένα αρνούνται να μπουν για γυρίσματα, αν δεν τους δοθεί μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Κι ενώ το ταμείο της σειράς είναι κλειστό και οι συντελεστές απλήρωτοι, το «ταμείο» της Nielsen δίνει… βασιλικές αμοιβές στους «Βασιλιάδες».

Η ελληνική σειρά σημείωσε υψηλότατες τηλεθεάσεις αποδεικνύοντας ότι κέρδισε τους τηλεθεατές. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι από την έως τώρα προβολή της, και συγκεκριμένα από τις αρχές Ιανουαρίου που έκανε πρεμιέρα μέχρι το τέλος Μαΐου, η σειρά σημειώνει μέσο όρο 42% στο γενικό σύνολο και 47,6% στο δυναμικό κοινό. Οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και για το ίδιο χρονικό διάστημα, αποδεικνύεται ότι είναι οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 23 ετών, όπου οι «Βασιλιάδες» σημειώνουν μέσο όρο 61,2%. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το υψηλότερο σε τηλεθέαση επεισόδιο της σεζόν έκανε μέσο όρο 53,4% στο γενικό σύνολο και υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν 2.612.000 τηλεθεατές.

Η σειρά λοιπόν που ξεκίνησε να προβάλλεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, απόψε με την προβολή του 81ου επεισοδίου αποχαιρετά τους τηλεθεατές που ελπίζουν ότι από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα επιστρέψουν ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο. Τι θα γίνει όμως, στο σημερινό επεισόδιο;

Ένα βήμα πριν το τέλος ήρθε η ώρα για να πέσουν οι μάσκες. Ο Αλέξης είναι τόσο τυφλωμένος για νίκη και εκδίκηση που πλέον είναι ικανός για τα πάντα. Σαμποτάρει τη «Σακίρα» προκειμένου να κερδίσει στον αγώνα.
Η Γιούλη ανοίγει επιτέλους τα μάτια της και αποφασίζει να ομολογήσει στον Μάρκο ό,τι τόσο καιρό προσπαθούσε να κρύψει. Ο Μηνάς θέλει να ξεκαθαρίσει με τη Μαρίνα και ο Αιμίλιος να ολοκληρώσει με τη Λίζα. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια! Η Ευγενία μαθαίνει για τη σχέση του Μάρκου και της Χριστίνας κι επιστρέφει για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μήπως ο Αιμίλιος κέρδισε ό,τι ονειρευόταν τόσο καιρό; Δυστυχώς, τα όνειρα δεν κάνουν διακρίσεις και πολλές φορές δεν αργούν να γίνουν εφιάλτης, όπως για το Λεωνίδα, που βγάζει τη Νεφέλη μια βόλτα με την «πειραγμένη» από τον Αλέξη «Σακίρα».

Η συνέχεια στη συχνότητα του MEGA, απόψε στις 9 το βράδυ…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε