Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι… υπερωρίες της Μενεγάκη

Οι… υπερωρίες της Μενεγάκη

 Ποιος… επέστρεψε στο πλευρό της Ελένης

Σκληρό αγώνα κάνει η Ελένη Μενεγάκη να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της.

Αν και στα νεανικά κοινά (αυτά δηλαδή που ενδιαφέρουν κυρίως τη διοίκηση του Alpha) η Ελένη παραμένει πρώτη, φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να κερδίσει και στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Άλλωστε, φέτος –σε σχέση με πέρυσι- υπάρχει μείωση στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της και στα νεανικά κοινά. Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως απασχολεί την «ωραία Ελένη» και γι’ αυτό ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τον τελευταίο μήνα η Μενεγάκη δεν φεύγει αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, όπως συνήθιζε να κάνει, αλλά παραμένει στο καμαρίνι της και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Οι συσκέψεις είναι πολύ κλειστές και περιορισμένης… πρόσβασης. Σε αυτές λαμβάνουν μέρος μόνο δύο άνθρωποι από την ομάδα παραγωγής της και ο σκηνοθέτης της εκπομπής, Μεγακλής Βιντιάδης.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ξεπεράστηκαν τα «προβλήματα» που φαίνεται πως είχαν δημιουργηθεί μεταξύ της Μενεγάκη και του Βιντιάδη και ο έμπειρος σκηνοθέτης είναι συνεχώς μαζί της. Έτσι, μαζί μελετούν καινούργιες ιδέες που θα κάνουν τον «Καφέ με την Ελένη» να… φουσκώσει ξανά με τηλεθεάσεις!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε