Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οξεία δηλητηρίαση έπαθε η Ελεονώρα Μελέτη

Οξεία δηλητηρίαση έπαθε η Ελεονώρα Μελέτη

Τι θα γίνει με τα βραβεία MAD και την «Πρωινή μελέτη»

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι όταν ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της εκπομπής «Πρωινή μελέτη» που η Ελεονώρα Μελέτη αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά. Όσο λοιπόν περνούσε η ώρα, οι πόνοι γίνονταν όλο και πιο έντονοι με αποτέλεσμα κοντινός της συνεργάτης να ειδοποιήσει τους γονείς της και το σύντροφό της Γιάννη Ολζιέρσκι που σημειωτέον, οι γονείς του είναι γιατροί. 

Πράγματι η μητέρα του Γιάννη εξέτασε την Ελεονώρα και διέγνωσε οξεία δηλητηρίαση. Έτσι, αφού της έδωσε ένα παυσίπονο, της συνέστησε ξεκούραση. 

Μετά λοιπόν από αυτήν την εξέλιξη, η Μελέτη επικοινώνησε με τους υπεύθυνους των Mad Awards και τους ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην αποψινή διοργάνωση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Μελέτη μαζί με το Νίκο Μουρατίδη θα απένειμαν το βραβείο «Καλύτερου ποπ τραγουδιού». 

Το Newsit επικοινώνησε με τη Μελέτη που μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ μας είπε ότι «στεναχωρήθηκα που δεν μπορώ να πάω στα βραβεία αλλά η γιατρός μού είπε ότι τις επόμενες ώρες πρέπει να ξεκουραστώ. Πάντως, αισθάνομαι ήδη καλύτερα και πιστεύω ότι αύριο το πρωί θα είμαι καλά για να κάνω “Πρωινή μελέτη”».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε