Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Όλα ανατρέπονται στο τελευταίο επεισόδιο των “Μυστικών της Εδέμ”

Με ένα συγκλονιστικό, αλλά και ανατρεπτικό επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας, ολοκληρώνεται γι’ αυτή τη σεζόν, η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega, «Τα Μυστικά της Εδέμ», την Δευτέρα 30 Μαΐου, στις 21:00.

Το τέλος της τρίτης σεζόν βρίσκει τους ήρωες χαρούμενους με την επικείμενη γέννηση της κόρης του Λουκά και της Νόρας, αλλά και προβληματισμένους με τις απρόβλεπτες καταστάσεις και τις απροσδόκητες συναντήσεις. Οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταιγιστικές εξελίξεις και οι αποκαλύψεις, για άλλη μία φορά, θα τους σοκάρουν.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο:

Η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) είναι έτοιμη να γεννήσει και μαζί με την Στέλλα (Χριστίνα Θεοδωροπούλου) πηγαίνει στο μαιευτήριο. Ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) και η υπόλοιπη παρέα προσπαθούν να φτάσουν κοντά της, όμως, μια σειρά από ατυχή γεγονότα, τους κάνει να καθυστερήσουν πολύ. Ο Λουκάς φτάνει κοντά στην Νόρα, ακριβώς τη στιγμή που γεννιέται η κόρη του.

Ο Χρήστος (Περικλής Κασσανδρινός) είναι ευτυχισμένος που η σχέση του με την Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη) πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Η Μελίτα (Χρύσα Παπά) δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) και παραδέχεται στην Αμαλία (Βάνα Πεφάνη) ότι δεν πρόκειται να τον «χαρίσει» τόσο εύκολα στην Εριέττα (Μάντυ Λάμπου).

Ο Πέτρος (Δάνης Κατρανίδης) ζητάει από την Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) να καταθέσει υπέρ του, στην επικείμενη δίκη του εναντίον του Λουκά και να αρνηθεί τα πάντα για την παλιά παρέα. Σε αντάλλαγμα, ο ίδιος της εγγυάται ότι θα φροντίσει να την κρατήσει εκτός φυλακής.

Διαβάστε στο zappIT ολόκληρη την περίληψη του τελευταίου επεισοδίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε