Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες από την αποψινή πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά στο «Greek Idol»

Όλες οι λεπτομέρειες από την αποψινή πρεμιέρα της Ρούλας Κορομηλά στο «Greek Idol»

Η… αναγκαστική παρουσία της Ελένης Μενεγάκη, η απουσία του Νίκου Καρβέλα και τα ερωτηματικά για τον Θέμο Αναστασιάδη

 Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα των live του «Greek Idol» και στο στούντιο Pro οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Από νωρίς το πρωί στο στούντιο όπου θα γίνει το live έχουν πιάσει δουλειά. Εδώ και τέσσερις μέρες στην είσοδο του στούντιο έχει τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα ελέγχου και όλοι που εισέρχονται στο χώρο περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο. Με τον τρόπο αυτό οι υπεύθυνοι του ALPHA προσπαθούν να είναι σίγουροι ότι τυχόν τηλεφωνήματα για βόμβες –όπως δυστυχώς συνηθίζονται στα live προγράμματα – θα είναι σίγουρα φάρσες και έτσι δεν θα αναγκαστούν να διακόψουν το ζωντανό πρόγραμμά τους.

Μάλιστα, για να είναι ακόμα πιο σίγουροι για την ασφάλεια, από τις 5 έως τις 7 περίπου το απόγευμα το στούντιο pro θα εκκενωθεί ώστε να γίνει λεπτομερής έλεγχος από ομάδα ασφάλειας που μαζί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θα ελέγξουν εξονυχιστικά όλες τις εγκαταστάσεις του στούντιο για τυχόν ύπαρξης βόμβας.

Οι εντολές είναι ρητές και κανείς δεν εξαιρείται από τον έλεγχο: όλοι θα περάσουν από το μηχάνημα!

Η άλλη ρητή και αδιαπραγμάτευτη «εντολή» της διοίκησης του ALPHA είναι ότι όλοι οι παρουσιαστές του καναλιού της Κάντζας θα είναι παρόντες στο πρώτο live. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζεται «θα παρθούν απουσίες και αλίμονο στους… αδικαιολόγητους»! Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι όλοι οι παρουσιαστές θα είναι παρόντες γιατί αλλιώς φοβούνται μήπως είναι… απόντες από το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν του ALPHA.

Είναι σαφές ότι το comeback της Ρούλας Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο θα πρέπει να γίνει παρουσία όλων των προσώπων του καναλιού. Και εννοείται πως ανάμεσά τους, στα πρόσωπα που πρέπει να χειροκροτήσουν την Κορομηλά στην πρεμιέρα της, θα πρέπει να είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βρεθούν στο live δεν θα είναι ο Νίκος Καρβέλας παρά τη μεγάλη επιθυμία τόσο των στελεχών του καναλιού όσο και της ίδιας της Ρούλας. Προς το παρόν ο Καρβέλας θέλει να απέχει, να δει και να αποφασίσει τι θα κάνει στα επόμενα live. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι το πρώτο live του «Greek Idol» θα κάνει υψηλές τηλεθεάσεις αφού το τηλεοπτικό κοινό θέλει να δει πώς είναι εμφανισιακά η Κορομηλά μετά από τόσα χρόνια αποχής από το τηλεοπτικό τοπίο. Οπότε δεν είναι ανάγκη να «κάψουν» τον Καρβέλα από το πρώτο live αφού μπορεί να εμφανιστεί όταν θα χρειαστούν τονωτικές ενέσεις! Μπορεί όμως, λόγω της φιλίας του Καρβέλα με την Κορομηλά, ο συνθέτης να παραστεί στο κοντρόλ του show για να ενθαρρύνει τη  φίλη του.

Άλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Νίκος Καρβέλας δεν έχει πάει καθόλου στις πρόβες του «Greek Idol» όπως ειπώθηκε και γράφτηκε, αλλά πήγε μόνο η Αννίτα Πάνια. Η μέλλουσα σύζυγος του συνθέτη και στενή φίλη της Κορομηλά, αν και ανήκει σε αντίπαλο κανάλι, την Παρασκευή το βράδυ βρέθηκε στο στούντιο Pro και ήταν από τα λίγα άτομα που μπόρεσε να παρακολουθήσει τις αυστηρά κλειστές πρόβες του talent show.

Παρ’ όλα αυτά όμως, το Newsit έμαθε ότι η έναρξη του «Greek Idol» είναι πολύ δυναμική και εντυπωσιακή και θα συζητηθεί πολύ. Αλλά δεν σας αποκαλύπτουμε περισσότερα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη που έχουν στήσει οι υπεύθυνοι του ALPHA. Μετά από την έναρξη θα εμφανιστεί στη σκηνή η Κορομηλά που θα χορέψει, όχι κάποια συγκεκριμένη χορογραφία αλλά με το ρυθμό της μουσικής, δίνοντας το χρόνο στο τηλεοπτικό κοινό να ευχαριστηθεί την επανεμφάνισή της, πριν τους καλωσορίσει.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ωστόσο… αναζητείται εναγωνίως το πρόσωπο που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Γατί μπορεί το comeback της Ρούλας να είναι αρκετό για την πρεμιέρα αλλά πρέπει από το πρώτο live να καθιερωθεί ο ρόλος του guest στην κριτική επιτροπή που θα τον έχουν ανάγκη στα επόμενα live του show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ο ALPHA πολιορκεί τον Θέμο Αναστασιάδη να βρεθεί στην κριτική επιτροπή αλλά ακόμα ο δημοσιογράφος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση αφού άλλωστε κινδυνεύει να βρεθεί απέναντι από τη δική του εκπομπή. Κι αυτό γιατί θεωρείται σίγουρο ότι το αποψινό «Greek Idol» θα διαρκέσει περισσότερο από τον προγραμματισμένο χρόνο ξεπερνώντας τη μετάδοσή του και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, που θα έχει ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 το «Όλα 10» του Θέμου. Οπότε, λίγες μόνο ώρες πριν το πρώτο live και η τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής παραμένει ακόμα άδεια!

Στο live όμως, θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Πλούταρχος που μαζί με όλη την ορχήστρα του θα τραγουδήσει τα καινούργια τραγούδια του, κάνοντας κανονικό πρόγραμμα. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας από τους διαγωνιζόμενους θα ερμηνεύσει και τραγούδι του Πλούταρχου και για το λόγο αυτό και προτάθηκε στον τραγουδιστή να καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής αλλά αυτός δεν δέχθηκε!

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα στελέχη του ALPHA είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένα από τους 15 συμμετέχοντες και μάλιστα θεωρούν ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι που θα διαγράψουν σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Μέχρι όμως, ο κόσμος να τους μάθει, είναι ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ό,τι περισσότερο γίνεται για να «πιάσει» το «Greek Idol» τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης. Γιατί αλλιώς… κινδυνεύουν πολλοί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε