Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες για το «Πρωινό Αντ1»

Όλες οι λεπτομέρειες για το «Πρωινό Αντ1»

Μετά από πολλές αναβολές, η διοίκηση του ΑΝΤ1 κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και να τα βάλει όλα στη σειρά, με αποτέλεσμα η εκπομπή να μπει στο πρόγραμμα του σταθμού!

Έτσι, την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιουλίου οι κάμερες θα ανάψουν ξανά αφού ξεκινά η εκπομπή «Πρωινό Αντ1» με βασικούς παρουσιαστές τους Νίκο Ρογκάκο και τη Ντόρα Κουτροκόη. Η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 10 και οι δύο δημοσιογράφοι θα καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο.

Στο στούντιο θα φιλοξενούνται μεταξύ άλλων, πρόσωπα της πολιτικής που θα «ανακρίνονται» από τους παρουσιαστές για θέματα της επικαιρότητας, τα οποία μας αφορούν όλους. Το στούντιο της εκπομπής είναι στο Μαρούσι, στα κεντρικά κτίρια του ΑΝΤ1, και φτιάχτηκε επί τούτου για την εκπομπή, ώστε να μειωθεί το κόστος, αφού δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν ενοίκιο στο στούντιο «Kappa» όπου έβγαινε το «Πρωινό Αντ1» την προηγούμενη σεζόν.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της καθυστέρησης καθώς τα στελέχη του σταθμού προσπαθούσαν να μειώσουν το κόστος, αφού είναι γνωστές οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά ήθελαν να βγάλουν στον αέρα, τουλάχιστον την ενημερωτική ζώνη του «Πρωνό Αντ1», αφού υπάρχει έντονη ειδησεογραφία. Η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό Αντ1» με τους Ρογκάκο, Κουτροκόη θα μεταδίδεται μέχρι τον Οκτώβριο που αναμένεται να επιστρέψει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν οι δύο παρουσιαστές από τη Δευτέρα και όσον αφορά τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και με έμπειρους και ικανούς «αντιπάλους» σε άλλα κανάλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε