Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όλοι μαζί μπορούμε: συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης

Όλοι μαζί μπορούμε: συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης

Όλα είναι έτοιμα και το βράδυ το Καλλιμάρμαρο Στάδιο θα γεμίσει με ήχους υπέροχων τραγουδιών, ερμηνευμένα από σπουδαίες φωνές με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για αυτούς που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι «Όλοι μαζί μπορούμε» να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές.

Σημαντικοί καλλιτέχνες, οι Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα θα ενώσουν τις φωνές τους μέσα από τα σπουδαία τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου που θα διευθύνει τη δεκαμελή ορχήστρα από σολίστες μουσικούς. Τραγούδια που ξεκίνησαν από το θέατρο και τον κινηματογράφο «Το μεγάλο μας Τσίρκο», «Ρεμπέτικο», «Κόκκινα Φανάρια», αλλά και τραγούδια από κύκλους της δισκογραφίας που έμελλαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της ελληνικής μουσικής από το ΄60 και μετά, περιλαμβάνονται στην παράσταση.

Ο σπουδαίος συνθέτης και οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας να βοηθήσουν τους χιλιάδες πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και για την καθημερινή σίτισή τους. Μοναδική προσδοκία όλων τους η  προσφορά τροφίμων  που θα παραδοθούν στις εισόδους του σταδίου. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18.00 και όσοι παρακολουθήσουν τη συναυλία θα προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας. Να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία ο ΟΑΣΑ θα παρατείνει το ωράριο λειτουργίας κατά μία ώρα (δηλαδή μέχρι και τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα) για ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, Τρόλεϊ  και Λεωφορεία.

Απόψε λοιπόν, στις 21:00, «Όλοι μαζί μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο να στείλουμε για ακόμα μία φορά το μήνυμα της Αλληλεγγύης και της Αγάπης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε