Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του «Just the two of us»

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του «Just the two of us»

Πριν από λίγες ημέρες, πρώτα μέσα από το Newsit, σας ενημέρωσα για τους περισσότερους από αυτούς που θα λάβουν μέρος στο «Just the two of us».

Επειδή όμως, δεν είχαν οριστικοποιηθεί δυο – τρεις θέσεις, σήμερα μπορείτε να μάθετε όλα τα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του talent show με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Με αλφαβητική σειρά λοιπόν η δωδεκάδα των διαγωνιζομένων που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους στο τραγούδι είναι η εξής:

-Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης
-Ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, που τον βλέπουμε ως «Μανόλη» στο «Κάτω Παρτάλι», την πετυχημένη σειρά του MEGA.
-Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά
-Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, που την βλέπουμε στο «Πρωινό Mou».
-Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, η «Σάννυ» από τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA.
-Η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη.
-Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς που από αύριο Πέμπτη θα τον βλέπουμε και στην καινούργια σειρά του MEGA «Μοντέρνα οικογένεια».
-Το μοντέλο Γιώργος Παράσχος που μέχρι ήταν και στην παρέα της «Ελένης» του ALPHA, αλλά η Ελένη Μενεγάκη τον… αποδέσμευσε, ευχόμενη να τα πάει καλά!
-Η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.
-Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.
-Ο Ιβάν Σβιτάιλο, χορευτής και ηθοποιός, που κατάγεται από την Κριμαία και φέτος υποδύεται τον «Μενέλαο» στην παράσταση «Τρωικός πόλεμος»
-Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας Μάρκος Σεφερλής.

Έτοιμη είναι και η δωδεκάδα των επαγγελματικών τραγουδιστών που θα αναλάβουν να μυήσουν στους διαγωνιζομένους στους κανόνες του… πενταγράμμου! Κατ’ αλφαβητική σειρά λοιπόν, αυτοί είναι οι:

Χάρης Βαρθακούρης, Γιώργος Γιαννιάς, Στέλιος Διονυσίου, Στέλλα Καλλή, Νικόλας Καραγκιαούρης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Παπαδημητράκης (από τα «Κόκκινα χαλιά»), Courtney Parker, Κατερίνα Στανίση, Ελισάβετ Σπανού, Έλενα Τσαγκρινού (των «Other View»), Αντιγόνη Ψυχράμη.

Για την κριτική επιτροπή απομένει να πραγματοποιηθούν κάποιες επαφές προκειμένου να διευκρινιστούν ορισμένες… λεπτομέρειες, με τον μόνο σίγουρο σε αυτήν τον Γιώργο Θεοφάνους. Βέβαια ο χρόνος πιέζει αφού, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την ερχόμενη Τετάρτη, στις 26 Μαρτίου. Βέβαια, για να μην… εκτεθούν, ενώ αρχικά στο τρέιλερ έλεγαν «J2US – Έρχεται τον Μάρτιο», τώρα λένε «J2US – Έρχεται στο Mega», ώστε να τους δοθεί λίγος περισσότερος αναγκαίος χρόνος για να αντιμετωπίσουν κάποια… παρατράγουδα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε