Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ώρες αγωνίας για το MEGA

Ώρες αγωνίας για το MEGA

Κρίσιμη η σημερινή συνάντηση από την οποία είτε θα δοθεί παράταση είτε το MEGA θα περάσει σε άλλη εποχή και διοίκηση…! Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης όμως η μία πλευρά, αυτή των μετόχων, εμφανίζεται διχασμένη με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία των εκατοντάδων εργαζομένων!

Μέσα στις επόμενες ώρες είναι προγραμματισμένη να γίνει συνάντηση της «Τηλέτυπος Α.Ε.» με τις τράπεζες και στην οποία θα ζητηθεί επίσημα η παράταση έως τις 7 Απριλίου, που θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων με σκοπό να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Λάδι στη φωτιά» όμως στις διαπραγματεύσεις αυτές φαίνεται ότι βάζει η πλευρά ενός εκ των μετόχων, του Φώτη Μπόμπολα, που σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε διαταγή πληρωμής στο MEGA ζητώντας μέρος των οφειλών του τηλεοπτικού σταθμού προς την εταιρεία παραγωγής του, την ΑΝΩΣΗ.

Βέβαια όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit οι οφειλές του τηλεοπτικού σταθμού προς την εταιρεία παραγωγής ήταν μία από τις βασικές αιτίες καθυστέρησης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των μετόχων καθώς η πλευρά Μπόμπολα είχε ζητήσει μέρος από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις στην ΑΝΩΣΗ. Λίγες ώρες όμως πριν από την κρίσιμη διαπραγμάτευση με τις τράπεζες όμως η πλευρά των μετόχων εμφανίζεται διχασμένη και αυτό, δύσκολα θα κριθεί θετικά από τις τράπεζες.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε