Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικά τίτλοι τέλους για Ηλιάκη και Πουνέντη

Οριστικά τίτλοι τέλους για Ηλιάκη και Πουνέντη

Αν και ξεκίνησαν ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να κάνουν τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ τελικά αποδείχτηκε ότι το –κυρίως ενημερωτικό- κανάλι του Φαλήρου δεν είναι για… αυτά.

Έτσι η εκπομπή «Αυτά είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη ρίχνει οριστικά τίτλους τέλους αφού είναι αλήθεια ότι καμία ψυχαγωγική εκπομπή δεν έχει πάει καλά στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Άλλωστε βλέποντας στο κανάλι ότι οι ενημερωτικές εκπομπές που μπήκαν εκτάκτως λόγω της πολιτικής επικαιρότητας συγκεντρώνουν λίγο περισσότερους τηλεθεατές αποφάσισαν να κόψουν την ψυχαγωγική εκπομπή.

Δύσκολοι καιροί για να επενδύεις σε κάτι που δεν τα φέρνει και αφού η εκπομπή δεν κατάφερε να ανεβάσει τις πτήσεις της και να αλλάξει το ενημερωτικό κυρίως προφίλ του σταθμού, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην τη συνεχίσουν, ποντάροντας περισσότερο στην ενημέρωση.  Τέλος, να αναφέρω πως δεν πρόκειται να υπάρξει, τουλάχιστον προς το παρόν, κάποιο άλλο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο παρουσιαστών με το κανάλι του Φαλήρου που τους επόμενους μήνες, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων, θα συνεχίσει να ποντάρει κυρίως στην ενημέρωση.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε