Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οριστικά τίτλοι τέλους για τις «Στιγμές»

Οριστικά τίτλοι τέλους για τις «Στιγμές»

Αν και πολλοί πίστευαν και έλπιζαν ότι η σειρά «Είναι στιγμές» θα πάρει το εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν, τελικά οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην συνεχίσει.

Έτσι, σήμερα στις 5 το απόγευμα η σειρά ολοκληρώνει τη σύντομη παρουσία της στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι αν και δεν κατάφερε να σταθεί επάξια στη μάχη της τηλεθέασης με τα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA, εντούτοις η σειρά ήταν αρκετά καλή και δεν της άξιζε τόσο… πρόωρο τέλος.

Μία από τις βασικές αιτίες της «ήττας» είναι ότι η σειρά «Κλεμμένα όνειρα» βγήκε στον αέρα πριν από τη σειρά «Είναι στιγμές» και έτσι η σειρά του MEGA πρόλαβε να δημιουργήσει φανατικούς τηλεθεατές και προβάδισμα έναντι της σειράς του ΑΝΤ1. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι λίγο πριν το τέλος της σειράς, ο ΑΝΤ1… σήκωσε λευκή σημαία απέναντι στο MEGA, μετακομίζοντας τη σειρά του σε άλλη ώρα προβολής. Πάντως, να αναφέρουμε ότι η σειρά «Είναι στιγμές» στο webtv του ΑΝΤ1 από την πρεμιέρα της μέχρι και σήμερα έφτασε σε σύνολο τα 9.300.000 pageviews.

Σήμερα λοιπόν, η ελληνική σειρά «Είναι στιγμές» περνά στην ιστορία και από τη Δευτέρα, την ίδια ώρα, το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλλει μία καινούργια τούρκικη σειρά, το «Starfish». Η… επέλαση των τούρκων στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, συνεχίζεται!

Τι θα δείτε όμως, στο 91ο και τελευταίο επεισόδιο της ελληνικής σειράς; Η Μαργαρίτα είναι ανήσυχη για τις έρευνες των παιδιών σχετικά με το όπλο του Χάρη, όταν επιτέλους μαθαίνει το δολοφόνο του άντρα της! Η Λήδα ζητάει συγγνώμη από το Δημοσθένη και τον πείθει να τη στηρίξει. Επιπλέον, η Λήδα αναλαμβάνει τη διοίκηση της κλινικής τη στιγμή που πολλές από τις μετοχές έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δούκα. Η Μαργαρίτα θέλει με κάθε τρόπο να τιμωρηθεί ο δολοφόνος του άντρα της, όμως η απρόσμενη εμφάνιση κάποιου παλιού γνωστού της, ανατρέπει ολοκληρωτικά τις ισορροπίες.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 5 το απόγευμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε