Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Όσα πρέπει να ξέρετε για την «Patty» του MEGA

Οι θαυμαστές και οι εχθροί της τηλεοπτικής ηρωίδας.

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι να κάνει πρεμιέρα στο MEGA η σειρά «Patty. Η πιο όμορφη ιστορία»! Τελικά, όμως πόσο… όμορφη είναι η ιστορία της ασχημούλας έφηβης που με το ταλέντο της στο τραγούδι θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εικόνα της και να αλλάξει τη ζωή της;

Η αλήθεια είναι, ότι η Patty, όπου έχει προβληθεί έχει κερδίσει και φανατικούς θαυμαστές αλλά έχει δημιουργήσει και έντονες αντιδράσεις.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τη… διεθνή καριέρα της και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο για να μάθετε όσα χρειάζονται για την τηλεοπτική ηρωίδα και τον όμορφο κόσμο της.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Canal 13 τον Απρίλιο του 2007. Μετά από δυο πολύ πετυχημένες σεζόν με 316 επεισόδια, τη σειρά πήρε το Disney Chanel της Λατινικής Αμερικής ξεκινώντας να την προβάλλει σε ολόκληρη την ήπειρο. Τότε ξεκινά πραγματικά η πιο ωραία ιστορία της Patty.

Το σάουντρακ της σειράς ήταν πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ το 2007 και η σειρά έγινε και μιούζικαλ γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και στο θέατρο. Το τραγούδι «Las Divinas»… μοσχοπούλησε αφού ως ringtone έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων όλων των εποχών στη χώρα ενώ περισσότερα από 70 επίσημα προϊόντα κυκλοφόρησαν στην αγορά με θέμα τη σειρά κάνοντας ακόμα πιο πλούσιους τους δημιουργούς της.

Οι ηθοποιοί της σειράς περιόδευσαν σε ολόκληρη την Αργεντινή δίνοντας συναυλίες σε 15 χώρες και η σειρά ήταν υποψήφια για τα τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ στην κατηγορία «Καλύτερη παιδική και νεανική σειρά».

Το 2008, η Patty με τον τίτλο «Με όλη μου την καρδιά» προβλήθηκε στο γαλλικό κανάλι Gulli και κατάφερε να σημειώσει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του καναλιού. Την ίδια επιτυχία είχε και στην Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία όπου προβλήθηκε. Μάλιστα στην Ιταλία, ενώ η σειρά προβλήθηκε αρχικά στο Disney Channel, η τεράστια επιτυχία της έκανε τους υπεύθυνους στο κανάλι Mediaset του Μπερλουσκόνι να αγοράσουν τα δικαιώματα με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο σε τηλεθέαση σίριαλ του καναλιού.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν σχέδια για αμερικάνικη εκδοχή της Patty και ήδη το MTV ετοιμάζει τον πιλότο της σειράς.

Ωστόσο, παρά τους φανατικούς θαυμαστές της, η «Patty» έχει κάνει και αρκετούς εχθρούς! Παρά την επιτυχία της, η σειρά προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις επειδή, όπως υποστηρίζουν οι «εχθροί» της, προάγει ως πρότυπο μία παρέα κακομαθημένων κοριτσιών. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα των όμορφων κοριτσιών που ονομάζεται «Las Divinas», είναι πολύ κακές και κοροϊδεύουν συνεχώς την Patty. Ωστόσο το ότι στη σειρά παρουσιάζονται ως οι πιο δημοφιλείς ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία σε αρκετούς τηλεθεατές ξεσηκώνοντας πλήθος αρνητικών δημοσιευμάτων ενώ μάλιστα αποτέλεσε και κύριο θέμα του έγκυρου περιοδικού «Las Noticias» με τον τίτλο «Ο θρίαμβος των διακρίσεων».

Είναι σίγουρο λοιπόν ότι και στη χώρα μας, η νεαρή Patty θα γράψει ιστορία με όσα πρόκειται να ακούσει, θετικά ή αρνητικά.

Στο MEGA πάντως ελπίζουν ότι, όπως και στις υπόλοιπες χώρες, η Patty τους θα καταφέρει να γράψει την πιο όμορφη ιστορία στους πίνακες τηλεθέασης. Δεν είναι τυχαίο που η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο prime time και όταν η «Ζωή της άλλης» κάνει πρεμιέρα σκοπεύουν να μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη, πριν από τα «Μυστικά της Εδέμ» φτιάχνοντας ένα δυνατό lead in διάρκειας δύο ωρών για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους!

Προς το παρόν όμως, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 9 το βράδυ και θα συνεχίσει μετά τη μάχη τις καθημερινές απέναντι από τις «Χίλιες και μία νύχτες» του ANT1!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε