Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν! (#3)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

«Σήμερα δεν θα πληρωθείτε», είπε ο θιασάρχης με κατηγορηματικό τρόπο στους συντελεστές της παράστασης, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι δεν έχουν άλλη επιλογή!

Ο λόγος, όπως τους εξήγησε, ήταν ότι την παράσταση θα παρακολουθούσαν διάφοροι… παράγοντες της πολιτικής σκηνής, οι οποίοι δεν θα πλήρωναν, οπότε δεν θα πληρώνονταν κι οι επί σκηνής συντελεστές. Βέβαια ο «προοδευτικός», όπως θέλει να λέγεται, θιασάρχης με αυτόν τον τρόπο έκανε τις δημόσιες σχέσεις του με τους πολιτικούς, ενώ οι συντελεστές εισέπραξαν μόνο μία ζεστή χειραψία, την ίδια ώρα που σκέφτονταν πώς θα πληρώσουν τα τόσα χαράτσια. Γιατί μπορεί «ηθοποιός να σημαίνει φως», αλλά κι αυτοί πρέπει να πληρώσουν τη ΔΕΗ και σίγουρα, κανείς από τους υψηλά παρευρισκόμενους πολιτικούς δεν θα τους βοηθήσει…! Ούτε βέβαια κι ο… προοδευτικός που κόπτεται δημόσια για τις κοινωνικές αδικίες!

(Σημείωση: «Όταν οι κάμερες… δεν γράφουν!» αναφέρονται σε αληθινά γεγονότα και έχουν επιβεβαιωθεί από αρκετές αξιόπιστες μαρτυρίες. Δεν αποκαλύπτω όμως, τα ονόματα των πρωταγωνιστών για να μην έχω και εγώ, αλλά και οι μάρτυρες… τρεχάματα! Ωστόσο, είναι χρήσιμο να δημοσιοποιούνται… προς γνώσιν και συμμόρφωσιν!)

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε