Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Π.Μπουγιούρης και Αλ.Σταύρου αποχωρούν από τα «Μυστικά της Εδέμ»

Π.Μπουγιούρης και Αλ.Σταύρου αποχωρούν από τα «Μυστικά της Εδέμ»

Τα προβλήματα των Ακρίτα – Κυρίτση και ο ρόλος του MEGA

 Γύρω στα 40 επεισόδια απομένουν για να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος από τα «Μυστικά της Εδέμ». Η καθημερινή σειρά του MEGA έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά αφού και φέτος κατάφερε να χτυπάει κόκκινο στα μηχανάκια της AGB. Μόνο που την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές!

Από τη σειρά του MEGA λοιπόν πρόκειται να αποχωρήσουν δύο εκ των πρωταγωνιστών και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η είδηση δημοσιοποιήθηκε αρχικά στο «Κους κους το μεσημέρι» αλλά –ανεπίσημα!- το MEGA διέψευδε τις αποχωρήσεις. Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι το κανάλι της Μεσογείων διέψευδε (πάλι… ανεπίσημα!) και την είδηση -που πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit- ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν θα ήταν στην παρουσίαση του «Guinness Records», την ίδια ώρα μάλιστα που για τα γυρίσματα της εκπομπής είχαν φύγει στο εξωτερικό οι Γιώργος Λιανός, Κώστας Φραγκολιάς και Λορέντζο Καριέρε. Οπότε, μάλλον στο MEGA δεν γνωρίζουν τι γίνεται στις σειρές και τις εκπομπές τους! Τουλάχιστον… ανεπίσημα!   

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Αλέξανδρος Σταύρου σίγουρα δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο της σειράς «Μυστικά της Εδέμ» αφού ο ρόλος του ολοκληρώνεται. Άλλωστε ο ρόλος του Σταύρου στο σήριαλ δεν υπήρχε από την αρχή και οι σεναριογράφοι της σειράς Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης πρόκειται σύμφωνα με τις εξελίξεις να ολοκληρώσουν την παρουσία του στη σειρά. Το «πρόβλημα» όμως είναι με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που από την αρχή της σειράς κρατά έναν από τους βασικούς της ρόλους. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η απόφαση να αποχωρήσει δεν είναι των σεναριογράφων αλλά του ίδιου του ηθοποιού για προσωπικούς του λόγους κι όχι επειδή είναι δυσαρεστημένος με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς!

Βέβαια, στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της… φημολογίας, την Παρασκευή το βράδυ έξω από το θέατρο «Ιλίσια Μιμή Ντενίση» όπου παίζει ο Μπουγιούρης συγκεντρώθηκαν θαυμαστές του και όταν αυτός βγήκε μετά το τέλος της παράστασης, του έδιναν συγχαρητήρια για αυτή την απόφασή του. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να διαψευστεί από κανένα… κανάλι γιατί υπήρξαν πολλοί μάρτυρες!

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι πράγματι το πρόβλημα με τον Μπουγιούρη –αλλά και άλλες… αποχωρήσεις που συζητείται ότι θα υπάρξουν στα «Μυστικά της Εδέμ»- προσπαθούν να λύσουν οι σεναριογράφοι της σειράς αλλά και η εταιρεία παραγωγής. Βέβαια, επειδή το MEGA έχει επενδύσει πολύ στη σειρά –αφού είναι και το lead in του κεντρικού δελτίο ειδήσεών τους- τη βδομάδα αυτή θα υπάρξει σύσκεψη και με στελέχη του καναλιού προκειμένου να βρεθεί λύση, ιδιαίτερα όσον αφορά τον Παναγιώτη Μπουγιούρη αλλά και άλλες αποχωρήσεις που πρόκειται όπως σας είπαμε, να υπάρξουν από το βασικό καστ της σειράς. Κι αυτό… δεν είναι μυστικό!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε