Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης

Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Σήμερα, την 21 Νοεμβρίου, κατόπιν απόφασης που είχε λάβει ο ΟΗΕ το 1996, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με σκοπό να ενθαρρύνεται η ανταλλαγή προγραμμάτων ανά τον κόσμο.  

– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016 πολλοί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς παρανομούν ποικιλοτρόπως…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ όμως οι κινήσεις της ορισμένες φορές αποδεικνύουν ότι επιθυμία της είναι «να πάρει τον έλεγχο»…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, μετά από μήνες συστάθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, οι πολίτες συνεχίζουν να πληρώνουν ανταποδοτικό τέλος στη «δημόσια τηλεόραση», που ενάμιση χρόνο μετά την επαναλειτουργία της συνεχίζει τα «κακώς κείμενα» που χρησιμοποίησαν ως επιχειρήματα κάποιοι για να της βάλουν «λουκέτο»…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, κυριαρχεί η «μαύρη εργασία»…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, κυριαρχεί η «γκρίζα διαφήμιση»…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, τηλεοπτικοί σταθμοί απειλούνται με «μαύρο»…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας που εξέπεμψε στη χώρα μας, το MEGA, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του «μαύρου», με τους επί επτά μήνες απλήρωτους εργαζόμενούς του να περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις μετόχων και πιστωτριών τραπεζών…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, ακούμε συνέχεια ότι «η τηλεόραση δεν έχει λεφτά», αλλά βλέπουμε πως όλο και περισσότεροι θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτήν…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, πολλοί βρίζουν την τηλεόραση, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να πιάσουν στασίδι σε αυτήν και να κερδίσουν την αναγνωρισιμότητα που προσφέρει…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, υπάρχουν προγράμματα που σε κάνουν να την κλείνεις, αλλά κι ορισμένα που δικαιολογούν και δικαιώνουν την ύπαρξή της…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, η τηλεόραση «χάνει» συνεχώς θεατές…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην τηλεόραση, ελπίζοντας ότι όσοι την «υπηρετούν» θα καταλάβουν το σκοπό και το ρόλο της…!
– Σήμερα, στην Ελλάδα του 2016, χρόνια σου πολλά τηλεόραση… κι ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε εμείς καλά και εσύ καλύτερη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε